Arkadaşlar merhaba bir dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Ekstra HDMI ile bir monitör bağlayıp o şekilde çalışıyorum. Windows 10 Pro orijinal kullanmaktayım. Masaüstünde gezinti esnasında bir anda CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION hatası aldım.
İkinci monitörüm sebebiyle daha önce bir mavi ekran hatasıyla uğraşıyordum bu yüzden sistemi 1809'den ilerisine güncellemiyorum. Diğer hatanın adı VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR. Bu hatanın da grafik kartıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum. 1809 ilerisindeki her sürümde ikinci monitörü kullanamıyorum mavi ekran hataları sebebiyle. O yüzden bu güncel soruna ait çözüm önerirseniz sevinirim.
Minidump raporu:
Minidump
Sistemim:
İkinci monitörüm sebebiyle daha önce bir mavi ekran hatasıyla uğraşıyordum bu yüzden sistemi 1809'den ilerisine güncellemiyorum. Diğer hatanın adı VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR. Bu hatanın da grafik kartıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum. 1809 ilerisindeki her sürümde ikinci monitörü kullanamıyorum mavi ekran hataları sebebiyle. O yüzden bu güncel soruna ait çözüm önerirseniz sevinirim.
Minidump raporu:
Minidump
Sistemim:
- i5 8300H işlemci.
- GTX 1050 Ti ekran kartı.
- 8 GB 2666 MHz DDR4 RAM.
- 1 TB HDD + 256 GB M.2 SSD.
Son düzenleyen: Moderatör: