rashnikko

Kilopat
Merhaba, bir crocs marka terlik almak istiyorum fakat bir terlik için 2-3 bin vermek imkanım olsa bile saçma geliyor. İkinci el satış yapılan sitede bir ilan buldum, ürün sıfır belli oluyor zaten. Amerika'dan alınmış tüm görselleri inceledim hiç problem yok orijinal olduğuna eminim diyebilirim fakat sadece bir detay dikkatimi çekti. Görselini ekliyorum, bu crocs yazısı olan dikdörtgen tabakada sanki yamukluklar var, bu marka terliği olan ve bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi? Bu durum orijinal ürünlerdede olan bir şey mi?
Bu linkten fotoğrafa bakabilirsiniz, ek olarak direkt ekleyemedim.

Üstteki Crocs logosu yamuk. Ve ürün çok kirli, yıpranmış. Ve ürün 2 bin/3 bin değil, güncel olarak sıfırı 1.200 TL'ye Amazon'dan alınabiliyor, hatta indirime girince 800 TL'ye bile alınabiliyor. 2 ay önce 800'e düşmüştü mesela. 16 Temmuz'da Prime Day var, belki tekrardan o civarlara düşebilir. Siz kaça alıyorsunuz 2. el olarak?

Ödeme esnasında 174 TL indirim yapıyor ve 300 TL'ye 120 TL indirim mevcut Amazon'da.

Üstteki crocs logosu yamuk. Ve ürün çok kirli, yıpranmış. Ve ürün 2 bin/3 bin değil, güncel olarak sıfırı 1.200 TL'ye Amazon'dan alınabiliyor, hatta indirime girince 800 TL'ye bile alınabiliyor. 2 ay önce 800'e düşmüştü mesela. 16 Temmuz'da Prime day var, belki tekrardan o civarlara düşebilir. Siz kaça alıyorsunuz 2. el olarak?

Ödeme esnasında 174 TL indirim yapıyor ve 300 TL'ye 120 TL indirim mevcut Amazon'da.

Hocam, istediğim model bu görselini attığım model. Fakat Türkiye'de hiçbir resmi sitede o model mevcut değil şu an klasik model mevcut. O yüzden onu almak istiyorum ama logonun yamukluğu şüpheye düşürdü. Logonun yamuk olması orijinal olmadığını gösteren bir detay mı?

Üstteki crocs logosu yamuk. Ve ürün çok kirli, yıpranmış. Ve ürün 2 bin/3 bin değil, güncel olarak sıfırı 1.200 TL'ye Amazon'dan alınabiliyor, hatta indirime girince 800 TL'ye bile alınabiliyor. 2 ay önce 800'e düşmüştü mesela. 16 Temmuz'da Prime day var, belki tekrardan o civarlara düşebilir. Siz kaça alıyorsunuz 2. el olarak?

Hocam selam sizde crocs mevcut muydu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı