Cronos Phantom Sistem Alınır mı?

Kalfa14

Decapat
Hepinize merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı.

Şimdi yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Alacağım bilgisayarda kararsızım ama bir düşüncem var.

Geçen senelerde bir ekran kartı almıştım Gigabyte GeForce GT 730 128 Bit DDR3 2 GB ekran kartı. Bu ekran kartını alacağım bilgisayardan özelleştir kısmında ekran kartı istemiyorum seçeneğini işaretleyip, işlemciyi artırıp evimde bulunan ekran kartını bilgisayara taksam sizce nasıl olur? Uyumlu olur mu? Sıkıntı çıkar mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Söylediğim bilgisayar Cronos Phantom Serisi [Donanım Arşivi] | R3 1200 ASUS Ph GT 1030 O2G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

Yukarıda Linkte verdiğim bilgisayarda özelleştir kısmına girip ekran kartı istemiyorum seçeneğini işaretleyip işlemciyi AMD Ryzen 3 2200G Soket AM4 İşlemciye yükseltsem nasıl olur? Ekran kartını evde bulunan ekran kartını takacağım.

Takacağım Ekran Kartı: Gigabyte NVIDIA GeForce GT 730 2 GB 128 Bit DDR3 ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı