Cronos: The New Dawn oynanış fragmanı yayınlandı

Makaleler
2
Daha fazla  
Bloober Team tarafından geliştirilen bir oyun, 2025 yılı içerisinde çıkması bekleniyor. Oyunla ilgili beklentileriniz var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Türkçe dil desteği ile çıkış yapacak.

Öznel yorumum, Silent Hill 2 bence çok sıkıcı gözüküyor. Oyun aşırı ham. Eski oyunu yeni oyuncular için harmanlamışlar ama o taraftan iyi bir proje. Bunun dışında Bloober'ın daha önce çıkardığı Medium, Layers of Fear gibi oyunlar bence aşırı sıkıcı.

Ama yeni oyunları çok çok daha iyi gözüküyor. Umarım sorunsuz bir şekilde çıkarırlar.

Oyun Türk oyuncuların uğraşları sonucu Türkçe çıkacağı netleşmiş bir oyun. Bunu da belirtmiş olalım.

Evet, bekliyorum çünkü firmayı seviyorum. Layers of Fear, Layers of Fear 2 ve Blair Witch oyunlarını oynayıp bitirdim, hepsini beğendim. Bitirmediğim sadece iki oyun kaldı: Observer: System Redux ve The Medium. Bu oyunlara da sahibim, yakında başlayıp bitirmeyi planlıyorum. Cronos: The New Dawn oyununu da bekliyorum ama bana göre korku oyunu olmayacak çünkü yapısı Dead Space ve The Callisto Protocol™ oyunlarına çok benziyor. Bu serileri bitirdiğim için düşmanların nerede çıkacağını tahmin edebilirim. Tabii oyun ucuz çıkarsa alırım.

Oynanış yönünden fena değil gibi gözüküyor ve Türkçe dil desteğiyle çıkışını yapacak olması da bir artıdır.

Bloober'ı ilk oyunu olan Layers of Fear'dan beri takip ediyorum, Hemen hemen her oyunun da iyi, kötü oynatmıştır bana. Cronos The New Dawn da Sİlent Hill 2'yi saymazsak kendi yaptıkları en iyi oyunları olacak gibi duruyor. Genelde Türkçe dil desteği veren bir firma Layers of Fear Remake'te de vardı. Hala net bit çıkış tarihi duyurmadılar ama tahminimce ekim kasım'a kadar çıkacaktır.

Silent Hill 2 oynarsanız ham olmadığını anlarsınız. Oynamış olmanıza rağmen sıkıcı ve ham diyorsanız türü size hitap etmiyordur.

Fall dediklerine göre bence o kadar kalmaz bile. Bu kadar oynanış paylaştıklarına göre bence Eylül sonlarına doğru çıkar bu oyun.

Açıkçası ben oynanışı pek sevemedim. SH2'yi bayıla bayıla oynadım ama oynanıştan değil elbette hikaye ve atmosfer harikaydı. Bu oyunda da benzeri olacak gibi. Şahsen ben zaman yolculuğu hikayelerini pek sevmediğim için oynanışa bel bağlıyordum ama o da beklentilerin altında kalacak gibi. Atmosfer yine harika ama ona diyecek söz yok. Bu oyun olacak bence.

Fall yazısını görmemişim eğer öyleyse eylül-ekim çıkma ihtimali yüksek. Ben Dead Space'i çok sevdiğim için biraz ona benzettim her türlü seveceğim bir oyuna benziyor. Tabi Dead Space kalitesinde olmaz ama yarısı kadar olsa bile beğenerek oynarım. The Medium'u bile sıkılmadan bitirebilmiştim Cronos'u hayli hayli oynarım.

Siz de çıkınca şans verin derim, her ne kadar tema'yı beğenmeseniz de belki sandığınız gibi oynanış kötü gelmez. Bazen fragmanlardan bir şeyleri anlamak zor olabiliyor ya da yanıltabiliyor.

Şans vermez olur muyum ilk gün oynayacağım bir türlü. Pre order açarlarsa daha net belli olur herşey. Aksiyon SH2'nin gelişmiş hali olsa bile okey bence SH2 bile kendini oynatıyordu oynanış konusunda sopa falan kullanması güzeldi. Bunda da benzerini yaparlarsa o bile yeter. PS5 koluna verecekleri destek özellikle önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…