Cronos: The New dawn RTX 3060 Ti ile düşük FPS veriyor

RedSword

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Cronos: The New Dawn oyununda RTX 3060 Ti ile sorun yaşıyorum. AMD Ryzen 5 5600X işlemci ve 32 GB RAM var ama 2K çözünürlükte, DLSS Balanced ve orta ayarlarda bile FPS 40–60 arasında gidip geliyor ve kasıyor. Sebebi nedir acaba?

Tsr Low yaparsan FPS artışı yaşarsın ama görüntü kalitesi nasıl olur bilemem bir dene dönüş yap kanka.

Akşam deneyip size haber vereceğim.

Mesela 4070 Ti 2K için 5060 Ti 16 GB'den daha iyi mi, bir de şu an gözüme 9070XT iyi gelmeye başladı işlemcim 5600X iyi gider mi şu onunla acaba.

Akşam deneyip size haber vereceğim.

Mesela 4070 Ti 2K için 5060 Ti 16 GB'den daha iyi mi, bir de şu an gözüme 9070XT iyi gelmeye başladı işlemcim 5600X iyi gider mi şu onunla acaba.
9070 XT taş gibi kart iyi tercih olur. Ben 4070 S ile R5 5500 kullanıyorum senin işlemcin benimkinden daha güçlü 2k'da gayet iyi verim alırsın. 1080p kullanmayınca yük ekran kartına biniyor genelde darboğaz çok sorun olmaz ki o işlemci gayet güçlü dediğim gibi.

Son düzenleme:

Sağ olun vallahi ban daha çok nvidiyacıyımda ama şu kartı ve fiyatı gördüm bayağı iyi görünüyor çoğu oyun gelecektede 2K Ultra highte oynatır gibi sadece gelecek zamanda bir işlemci upgrade yaparsam akar gibi.

Sırf oyun oynuyorsan Nvidia almanı gerektirecek hiçbir şey yok. MFG olayı dışında 5000 serisinin öyle çok iyi bir farkı yok. AMD zaten kas gücünde iyi 9070 XT hem iyi RT yapıyor hem de kart kas gücünde bile çok güçlü. Her türlü işinizi görür.

Anladım bayağı dediğiniz gibi iyi oyunlarda. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…