Cronos: The New Dawn vs Silent Hill 2

Bütçe
.

Doruk_YmN

Decapat
Daha fazla  
Sorum çok basit sizce hangisini almalıyım? İkisi de çok beğendiğim ve çok merak ettiğim oyunlar, fakat bütçe sıkıntısı nedeniyle birini seçmem gerek. Sizce hangisini almam daha doğru olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum çok basit sizce hangisini almalıyım? İkisi de çok beğendiğim ve çok merak ettiğim oyunlar, fakat bütçe sıkıntısı nedeniyle birini seçmem gerek. Sizce hangisini almam daha doğru olur?

Silent Hilll 2 psikolojik korku, Cronos ise daha çok aksiyon-korku temalı bir oyun. Bende Silent Hill 2'yi oynamadan önce Resident Evil kafasında bir oyun sanıyordum ama tema olarak çok farklılık gösteriyor. Eğer o rahatsız edici atmosferi severim derseniz Silent Hill 2 alın. Yok ben sadece kıt kaynaklarla hedefime ulaşmak istiyorum arada bir de korkayım diyorsanız Cronos daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Silent Hill 2 optimizasyonu çok berbat, oyunun full sis-pus içinde ama bütün dünyayı render etmeye kalkıyor, optimizasyon lazım ona. Linkini aşağı bırakıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Silent Hill 2 optimizasyonu çok berbat, oyunun full sis-pus içinde ama bütün dünyayı render etmeye kalkıyor, optimizasyon lazım ona. Linkini aşağı bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu durum beni pek bağlamaz PS5 Pro cihazımdan oynayacağım çünkü.

Silent hilll 2 psikolojik korku, cronos ise daha çok aksiyon-korku temalı bir oyun. Bende Silent Hill 2'yi oynamadan önce Resident Evil kafasında bir oyun sanıyordum ama tema olarak çok farklılık gösteriyor. Eğer o rahatsız edici atmosferi severim derseniz Silent Hill 2 alın. Yok ben sadece kıt kaynaklarla hedefime ulaşmak istiyorum arada bir de korkayım diyorsanız cronos daha mantıklı bir tercih olacaktır.

İki türden de zevk alan biriyim o yüzden çok kararsız kaldım.

Silent Hill Survivor Horror, Chronos ise Action Survivor Horror ve Chronos daha eğlenceli zaman geçirmenize faydalı olabilir.

Silent Hill 2'de travmalarla cartla curtla uğraşmamak için Chronos diyorum. Gene de Silent Hil 2 oynayan Youtuberları izlemek eğlenceli oluyor. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı