Çözüldü Cronos: The New Dawn'da Frame Generation açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Çözüm
RTX 5060 Ti kullanıyorum fakat oyunun ayarlar kısmında kare oluşturma kısmı tamamen kilitli gözüküyor, değiştirilmiyor fakat ışın izlemeyi açabiliyorum, neden böyle?
Oyunun ayarlarından önce DLSS açın, ondan sonra kare oluşturmanın kilidi kalkarsa seçebilirsiniz.

DLSS açmanıza rağmen hala kilitli ise ayardaki değişikliği onayladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sonra Windows ayarlarından "Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması" ayarını açın. Son olarak tekrardan oyuna girip kontrol edin, kilidin açılması gerek. Sonrasında kare oluşturmayı seçebilirsiniz.
RTX 5060 Ti kullanıyorum fakat oyunun ayarlar kısmında kare oluşturma kısmı tamamen kilitli gözüküyor, değiştirilmiyor fakat ışın izlemeyi açabiliyorum, neden böyle?
Oyunun ayarlarından önce DLSS açın, ondan sonra kare oluşturmanın kilidi kalkarsa seçebilirsiniz.

DLSS açmanıza rağmen hala kilitli ise ayardaki değişikliği onayladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sonra Windows ayarlarından "Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması" ayarını açın. Son olarak tekrardan oyuna girip kontrol edin, kilidin açılması gerek. Sonrasında kare oluşturmayı seçebilirsiniz.

Çözüm

DLSS açmanıza rağmen hala kilitli ise ayardaki değişikliği onayladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sonra Windows ayarlarından "donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması" ayarını açın. Son olarak tekrardan oyuna girip kontrol edin, kilidin açılması gerek. Sonrasında kare oluşturmayı seçebilirsiniz.

Teşekkürler dediğiniz gibi önce DLSS açmam gerekiyormuş görmedim o ayarı ben :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı