yigitkjjjjlll Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 85 5 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Ben YouTube'da cross görüyorum ayarlamak istiyorum ama mesela 1 5 2 2 yaziyor onu nasıl ayarlayacağız biliyor musunuz?
Merhaba. Ben YouTube'da cross görüyorum ayarlamak istiyorum ama mesela 1 5 2 2 yaziyor onu nasıl ayarlayacağız biliyor musunuz?
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 5 Mayıs 2023 #2 yigitkjjjjlll dedi: Merhaba. Ben YouTube'da cross görüyorum ayarlamak istiyorum ama mesela 1 5 2 2 yaziyor onu nasıl ayarlayacağız biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... O kodu kod yerine yapıştıracaksın. Yeni cross profili oluşturup. Troll cross kullanma lütfen.
yigitkjjjjlll dedi: Merhaba. Ben YouTube'da cross görüyorum ayarlamak istiyorum ama mesela 1 5 2 2 yaziyor onu nasıl ayarlayacağız biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... O kodu kod yerine yapıştıracaksın. Yeni cross profili oluşturup. Troll cross kullanma lütfen.