Çözüldü "Cross link resolved by copying" nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nomrukan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün SD kartıma bilgisayardan birkaç dosya attım, daha sonra SD kartı kullanacağım cihaza taktığımda okumadı. Tekrar bilgisayara taktığımda ise biçimlendirme istedi. Ben de biçimlendirme yapmak yerine chkdsk /f /r komutu ile tarama yaptım. Başlıktaki hatayı gördüm. Bir sürü dosya için "cross link resolved by copying." yazdı. Bu nedir? Neden oluşur? Gelecekte bu sorunun oluşmaması için neler yapmalıyım? Her seferinde chkdsk yapmak istemiyorum.
Teşekkürler.

Kimse cevaplamamış ama kendi sorunumu kendim çözdüm (Ya da çözdüm gibi oldu emin değilim ama %99 böyle). Belki başına gelen olur diye cevabımı kendim vereyim:

Zannımca SD Kart'tan bir dosyayı kullandığım cihaz üzerinden silip, yerine PC'den dosya atarsam ortalık karışıyor. Muhtemelen cihazın silmesi ile bilgisayarın yazması arasında bir problem var, aynı yere iki farklı dosya yazılıyor. CHKDSK da yeni yazılan dosyayı diskte yer varsa farklı bir yere kopyalayarak kurtarmaya çalışıyor.

Sözün özü, PSP'den (Ya da hangi cihaz ise) silip PC'den yeni dosya yazmak yerine, cihazdan sileceğiniz dosyaları hafıza kartını PC'ye takıp PC'den silin. Ya da imkanı olan bir cihaz ise cihazdan silip gene cihazdan dosya yazın (Oyun indirecekseniz mesela cihazın uygulamasından indirin, PC'den atmayın). Sanırım bunun çözümü bu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı