Cross motor önerisi

KaanGvn

Centipat
Daha fazla  
Önceden babamın CRF'sini kullanıyordum(trafiğe kapalı arazilerde) şu an yeni bir motora geçti ve bana çok büyük geliyor. 16 haşındaki ehliyet 125CC'ye yettiği için uyguna 125CC cross motor var mıdır? Çok ağır ve uzun olmamalı rahat sürmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
wr125x. Aşırı kaliteli ve sorunsuz.
Uzun olmasın diyemessin cross bu zaten amacı uzun olmak ki arazide değmesin altı. Sele alçaltma yapabilirsin ama kısa motor bulamassın.
Normalde 2T motor da öneririm ama daha yaşın 16 ve trafiğe çıkışı yasak bir motor türü. Deneyimin de yok 2T zor sürersin. WR125X ile başlayıp yavaş yavaş yükseltebilirsin.

wr125x. Aşırı kaliteli ve sorunsuz.
Uzun olmasın diyemessin cross bu zaten amacı uzun olmak ki arazide değmesin altı. Sele alçaltma yapabilirsin ama kısa motor bulamassın.
Normalde 2T motor da öneririm ama daha yaşın 16 ve trafiğe çıkışı yasak bir motor türü. Deneyimin de yok 2T zor sürersin. WR125X ile başlayıp yavaş yavaş yükseltebilirsin.
Çok güzel tavsiye, fiyat olarak da uygun. Yaklaşık 12 yıldır bisiklet kullanıyorum bu yüzden alışmam zor olmaz diye düşünüyorum. Bunu listeye aldım cross harici öneriniz var mıdır? Daha kısa.

Çok güzel tavsiye, fiyat olarak da uygun. Yaklaşık 12 yıldır bisiklet kullanıyorum bu yüzden alışmam zor olmaz diye düşünüyorum. Bunu listeye aldım cross harici öneriniz var mıdır? Daha kısa.
a1 ehliyetine uygun fazla motor yok maalesef. Yine cross olarak ve 2t olarak kawazaki ve ktm,gas gas modelleri var 125cc ye kadar 75cc vs. Bakma 75cc olduğuna 2t olduğu için uçurur üzerinden. Ama dediğimiz gibi 2t bunlar ne ehliyetin yetiyor ne trafiğe çıkabilirsin. Zaten yolda kullanırsan sıkıştıramassın bu motorları eline alırsın bloklarında yağ yok çünkü. 2t başka bir konu olabilir detaylıca anlatmamı istersen konu açabilirsin çok zevk verici bir tür ama cebinde paran var ise.

A1 ehliyetine uygun bence en mantıklı seçenek alıp 2 yıl sonra satılacak olarak pcx öneririm sorunsuz fazla yakıt tüketmez rahattır hızıda yeterlidir. Vitesli olarak 125cc sınıfında fazla seçeneğin maalesef yok çinlileri direk eliyorum o yüzden elimizde cb125r,mt125,gsx125r gibi motorlar var ben olsam direk pcx alırdım fazla uğraşmazdım. 125cc motorlara bu kadar para bence verilmemesi lazım mt125 olmuş 300k sıfırı saçmalık tamamen zengin oyuncağı. Görüntüsünü sevmeyebilirsin ama cb125f taş gibi motordur her yere gider sorun çıkarmaz. Japon olmasada duke125 alınabilir çok donanımlı ve teknolojik motor ekranlı kasaları ama ktm 390 ve altı motorlarını hindistanda ürettiriyor bunu göz önüne alınması lazım.

Kısaca al bir pcx 2 yıl sonra sat güzel bir motora geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı