B Bilal Tice Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 521 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #11 Alper Arda Yazar dedi: X16 ile x8 arasındaki fark sadece %1. X4'te ise %3. Bilmeden, tecrübe edinmeden yazmayalım lütfen. Eğer tek kart için 600 TL ise bütçen. 270X alabilirsin iki tane. Bu arada 2.el alacakmışsın. Forumda GTX 770 satan bir arkadaş var. İkinci el bölümünde görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mantle desteğiyle R9 295X2 ve 2X 780Ti anladın mı farkı o yüzden tek kartla yüksek performans almayı amaçlıyoruz. Dosya Ekleri bf4.jpg 95,3 KB · Görüntüleme: 346
Alper Arda Yazar dedi: X16 ile x8 arasındaki fark sadece %1. X4'te ise %3. Bilmeden, tecrübe edinmeden yazmayalım lütfen. Eğer tek kart için 600 TL ise bütçen. 270X alabilirsin iki tane. Bu arada 2.el alacakmışsın. Forumda GTX 770 satan bir arkadaş var. İkinci el bölümünde görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mantle desteğiyle R9 295X2 ve 2X 780Ti anladın mı farkı o yüzden tek kartla yüksek performans almayı amaçlıyoruz.
Alper Arda Yazar Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 430 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2014 #12 Adam çift kart kullanmak istiyor sen hala tek kart diyorsun. O da biliyor ki tek kartta gecikme diye bir şey olmayacagini. Tek PCB ile karşılaştırmanın mantığı nedir böyle bir şey dedigimi hatırlamıyorum.
Adam çift kart kullanmak istiyor sen hala tek kart diyorsun. O da biliyor ki tek kartta gecikme diye bir şey olmayacagini. Tek PCB ile karşılaştırmanın mantığı nedir böyle bir şey dedigimi hatırlamıyorum.
B Bilal Tice Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 521 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #13 Asıl ben adama çift kart kullan kimseyi dinleme diyorum mesajları baştan oku, tartışıyormuş gibi mesaj yazıyosun bitirelim burda.
Asıl ben adama çift kart kullan kimseyi dinleme diyorum mesajları baştan oku, tartışıyormuş gibi mesaj yazıyosun bitirelim burda.