Y Yunus Emre Has Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. CrossfireX destekli bir anakarta nVidia SLI yapılır mı? Son düzenleme: 5 Şubat 2017
novaimpus99 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 887 Makaleler 2 Çözümler 1 5 Şubat 2017 #2 Crossfire yapılır yapılmamsı için herhangi bir neden bulunmuyor.
Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.728 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 5 Şubat 2017 #3 Crossfire ile SLI mantık olarak aynı şeylerdir. Fakat anakart modelini bizimle paylaş, inceleyelim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.785 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2017 #4 Anakart sadece CF destekliyorsa SLİ yapılmaz.
Y Yunus Emre Has Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2017 #5 Z170-P D3 | Anakart | ASUS Türkiye ana kartım bu
Heimatlos Megapat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 425 Çözümler 1 Yer Muğla/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 6 Şubat 2017 #6 Yunus Emre Has dedi: Z170-P D3 | Anakart | ASUS Türkiye ana kartım bu Genişletmek için tıkla... tıkla ve oku burayı anlayacaksın olayı
Yunus Emre Has dedi: Z170-P D3 | Anakart | ASUS Türkiye ana kartım bu Genişletmek için tıkla... tıkla ve oku burayı anlayacaksın olayı
Melih DARCAN Kilopat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2017 #7 Heimatlos dedi: tıkla ve oku burayı anlayacaksın olayı Genişletmek için tıkla... Forumda şair de bulduk iyi mi [emoji1]
Heimatlos dedi: tıkla ve oku burayı anlayacaksın olayı Genişletmek için tıkla... Forumda şair de bulduk iyi mi [emoji1]
Y Yunus Emre Has Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2017 #8 Hala Anlamadım
Heimatlos Megapat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 425 Çözümler 1 Yer Muğla/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 7 Şubat 2017 #9 Melih DARCAN dedi: Forumda şair de bulduk iyi mi [emoji1] Genişletmek için tıkla... Bilerek yapmadım hatta fark etmedim sen yazıncaya kadar Yunus Emre Has dedi: Hala Anlamadım Genişletmek için tıkla... Çoklu GPU Desteği:AMD Quad-GPU CrossFireX™ Teknolojisini Destekler den ne anlıyorsun?Neden sana direkt cevabı vermiyorum az araştırın ve az okuyun diye
Melih DARCAN dedi: Forumda şair de bulduk iyi mi [emoji1] Genişletmek için tıkla... Bilerek yapmadım hatta fark etmedim sen yazıncaya kadar Yunus Emre Has dedi: Hala Anlamadım Genişletmek için tıkla... Çoklu GPU Desteği:AMD Quad-GPU CrossFireX™ Teknolojisini Destekler den ne anlıyorsun?Neden sana direkt cevabı vermiyorum az araştırın ve az okuyun diye
Y Yunus Emre Has Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #10 CrossfireX olduğunu biliyorum fakat benim sorum Sli yapabilirmiyim ? ben anlamıyorum fazla sadece cevap verin yeter zaten o yüzden soruyorum Son düzenleme: 9 Şubat 2017
CrossfireX olduğunu biliyorum fakat benim sorum Sli yapabilirmiyim ? ben anlamıyorum fazla sadece cevap verin yeter zaten o yüzden soruyorum