Steraphobia Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Crosshairimi bu adamınki gibi nasıl yapabilirim? Yürüdüğünde Crosshairi açılmıyor fakat sıktığında açılıyor. Nasıl yapabileceğimi bilen var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Crosshairimi bu adamınki gibi nasıl yapabilirim? Yürüdüğünde Crosshairi açılmıyor fakat sıktığında açılıyor. Nasıl yapabileceğimi bilen var mı?
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 14 Haziran 2023 #2 Ateşleme hatasını açıp diğerini kapatman lazım adını hatırlamıyorum.
orem.d Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 632 Çözümler 8 14 Haziran 2023 #3 The Elite dedi: Ateşleme hatasını açıp diğerini kapatman lazım adını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ateşleme hatası dediğiniz şey CS de yok. cl_crosshairstyle 4 yazın hocam konsola
The Elite dedi: Ateşleme hatasını açıp diğerini kapatman lazım adını hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ateşleme hatası dediğiniz şey CS de yok. cl_crosshairstyle 4 yazın hocam konsola