Ali4820 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 297 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 5700X Rtx 5060 16 Gb ram Cinsiyet Erkek Bugün 16:29 #1 Crosshair X CS2'de ban yedirir mi?
Sucuklu1Menemen Picopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 147 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GIGABYTE H410M S2H V3 İşlemci: Intel Core i5-10400F Ekran Kartı: GIGABYTE GeForce GTX 1650 2GB Ram: Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) Depolama: Kioxia Exceria 500GB M2 SSD, SanDisk SSD PLUS 240GB Klavye: Aula F75 Mouse: Attack Shark R1 Poco X7 Pro Xiaomi Mi Band 9 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 16:35 #2 Ali4820 dedi: Crosshair X CS2'de ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Bir risk var ama hile kullanan çoğu kişin hâlâ aktif oynadığını düşünürsen uğraşmazlar bence.
Ali4820 dedi: Crosshair X CS2'de ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Bir risk var ama hile kullanan çoğu kişin hâlâ aktif oynadığını düşünürsen uğraşmazlar bence.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.057 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek Bugün 16:36 #3 Ali4820 dedi: Crosshair X CS2'de ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor gibi bir konu görmüştüm ama bilmiyorum.
Ali4820 dedi: Crosshair X CS2'de ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor gibi bir konu görmüştüm ama bilmiyorum.
Ali4820 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 297 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 5700X Rtx 5060 16 Gb ram Cinsiyet Erkek Bugün 16:39 #4 Sucuklu1Menemen dedi: Bir risk var ama hile kullanan çoğu kişin hâlâ aktif oynadığını düşünürsen uğraşmazlar bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi hesabım hem seçkin hem de skinler falan oldugu için riske atmak istemiyorum da o yüden. Aslında avp kullanırken croshair eklemek istiyorum.
Sucuklu1Menemen dedi: Bir risk var ama hile kullanan çoğu kişin hâlâ aktif oynadığını düşünürsen uğraşmazlar bence. Genişletmek için tıkla... Şimdi hesabım hem seçkin hem de skinler falan oldugu için riske atmak istemiyorum da o yüden. Aslında avp kullanırken croshair eklemek istiyorum.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.057 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek Bugün 16:41 #5 Ali4820 dedi: Şimdi hesabım hem seçkin hem de skinler falan oldugu için riske atmak istemiyorum da o yüden. Aslında avp kullanırken croshair eklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün croshairi de buna çözüm olabilir ama oyun awpye cross koymadıysa sizce de bir nedeni yok mu?
Ali4820 dedi: Şimdi hesabım hem seçkin hem de skinler falan oldugu için riske atmak istemiyorum da o yüden. Aslında avp kullanırken croshair eklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün croshairi de buna çözüm olabilir ama oyun awpye cross koymadıysa sizce de bir nedeni yok mu?
Sucuklu1Menemen Picopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 147 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GIGABYTE H410M S2H V3 İşlemci: Intel Core i5-10400F Ekran Kartı: GIGABYTE GeForce GTX 1650 2GB Ram: Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) Depolama: Kioxia Exceria 500GB M2 SSD, SanDisk SSD PLUS 240GB Klavye: Aula F75 Mouse: Attack Shark R1 Poco X7 Pro Xiaomi Mi Band 9 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 16:42 #6 Ali4820 dedi: Şimdi hesabım hem seçkin hem de skinler falan oldugu için riske atmak istemiyorum da o yüden. Aslında avp kullanırken croshair eklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence hiç riske girmeye değmez. Çünkü sürekli no-scope atmak bir süre sonra çok dikkat çekiyor.
Ali4820 dedi: Şimdi hesabım hem seçkin hem de skinler falan oldugu için riske atmak istemiyorum da o yüden. Aslında avp kullanırken croshair eklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence hiç riske girmeye değmez. Çünkü sürekli no-scope atmak bir süre sonra çok dikkat çekiyor.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.283 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:42 #7 Ali4820 dedi: Şimdi hesabım hem seçkin hem de skinler falan oldugu için riske atmak istemiyorum da o yüden. Aslında avp kullanırken croshair eklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekleyip n'apacaksınız? Gayet yeterli bence AWP'nin crossu. Derdiniz noscope ise, crossun yerine alıştıktan yada ezberledikten sonra rahatça atarsınız.
Ali4820 dedi: Şimdi hesabım hem seçkin hem de skinler falan oldugu için riske atmak istemiyorum da o yüden. Aslında avp kullanırken croshair eklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekleyip n'apacaksınız? Gayet yeterli bence AWP'nin crossu. Derdiniz noscope ise, crossun yerine alıştıktan yada ezberledikten sonra rahatça atarsınız.
Ali4820 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 297 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 5700X Rtx 5060 16 Gb ram Cinsiyet Erkek Bugün 16:50 #8 DaisakuKuze dedi: Monitörünüzün croshairi de buna çözüm olabilir ama oyun awpye cross koymadıysa sizce de bir nedeni yok mu? Genişletmek için tıkla... Monitörümün croshair i yok.
DaisakuKuze dedi: Monitörünüzün croshairi de buna çözüm olabilir ama oyun awpye cross koymadıysa sizce de bir nedeni yok mu? Genişletmek için tıkla... Monitörümün croshair i yok.