V3XA4 Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #1 Hepinize merhabalar, Eskiden oynadığım Crossout oyununa giriş yapmaya çalıştığımda bu hata kodunu alıyorum (30007) acaba çözümü var mı? Ne yapmalıyım? Oyunu Steam'den indirdim. Çok daha önceden de oynuyordum ama bu sorunla hiç karşılaşmamıştım. Dosya Ekleri resim_2021-01-21_125712.png 1,8 MB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2021
Hepinize merhabalar, Eskiden oynadığım Crossout oyununa giriş yapmaya çalıştığımda bu hata kodunu alıyorum (30007) acaba çözümü var mı? Ne yapmalıyım? Oyunu Steam'den indirdim. Çok daha önceden de oynuyordum ama bu sorunla hiç karşılaşmamıştım.
T TyReX06 Kilopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #2 bende silmiştim şuan geri yükledim aynı hata ile karşılastım çözüm bulursan yazarsan sevinirim arkadaşım bende çözersem burdan mesajı güncellerim Edit: cmdyi yönetici aç yapıstır reset at bende bu sekil duzeldi bcdedit -set TESTSIGNING OFF Son düzenleme: 21 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
bende silmiştim şuan geri yükledim aynı hata ile karşılastım çözüm bulursan yazarsan sevinirim arkadaşım bende çözersem burdan mesajı güncellerim Edit: cmdyi yönetici aç yapıstır reset at bende bu sekil duzeldi bcdedit -set TESTSIGNING OFF