Crossover ethernet kablosu nereden alınır ?

Truffade

Megapat
Herkese selam bilgisayarlar arası veri göndermek için crossover kabloya ihtiyacım var fakat nerede satıldığını bulamadım. İnternette sadece yapımını bulabildim. Nereden satın alabilirim ? Teşekkürler. ( Dosyalar 50 GB aşıyor bu yüzden bu kabloya ihtiyacım var. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkür ederim bi sorum daha olucaktı arasındaki fiyat farkı veri aktarma hızından dolayımı ?

Veri aktarmak için Cross kablo kullanmanıza gerek yok, ben normal Ethernet kablosu ile veri aktarımı sağlayabiliyorum. Tek yapmanız gereken şey bilgisayarlar sabit IP vermek.

Kabloyu aldım öncelikle ayrıyeten lan üzerinden 50 gb göndermek çok uzun sürer.

@Truffade Cross ile normal kablo arasında bant genişliği olarak fark olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Lan kablosu ile 400 GB veri aktardım dün, cross kabloya ihtiyacınız yok. Standart bir Cat6 ethernet kablosu işinizi görecektir.

Cross kablo çok eski ethernet kartları için gerekli oluyordu. Artık yeni kartlar kendi içerisinde halledebiliyorlar bu işlemi. Normal bir kablo da pekala işinizi görebilirdi.

Normal ethernet kablom kopuktu. Bu kabloda gayet işe yarıyor ortalama 85 mb/s rahat dosya aktarılıyor memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…