U Uğur Şentürk Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Trendyol'da 739 liraya mekanik klavye buldum şekli de güzel gözüküyor sizce alınır mı? Crown Micro noyan mekanik mavi Switch. Bilek destekli oyuncu klavyesi. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2023
Trendyol'da 739 liraya mekanik klavye buldum şekli de güzel gözüküyor sizce alınır mı? Crown Micro noyan mekanik mavi Switch. Bilek destekli oyuncu klavyesi.
T Tequilaa Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 ben dün sipariş verdim kargoya verildi yarın gelir ama bence zam gelmeden al müq klavye
T T Fatih Çakır Megapat Katılım 1 Temmuz 2013 Mesajlar 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anestezi Teknisyeni 10 Mart 2024 #3 Tequilaa dedi: ben dün sipariş verdim kargoya verildi yarın gelir ama bence zam gelmeden al müq klavye Genişletmek için tıkla... nasıl peki deneyimlerin aga üstünden de zaman geçmiş biraz bahseder misin?
Tequilaa dedi: ben dün sipariş verdim kargoya verildi yarın gelir ama bence zam gelmeden al müq klavye Genişletmek için tıkla... nasıl peki deneyimlerin aga üstünden de zaman geçmiş biraz bahseder misin?
T Tequilaa Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #4 T Fatih Çakır dedi: Nasıl peki deneyimlerin aga üstünden de zaman geçmiş biraz bahseder misin? Genişletmek için tıkla... Üstünden zaman geçti ama güzel klavye bayağı ama tek blue switch oldugu için rahatsız oldum red switch 60'lık beyaz klavye aldım.
T Fatih Çakır dedi: Nasıl peki deneyimlerin aga üstünden de zaman geçmiş biraz bahseder misin? Genişletmek için tıkla... Üstünden zaman geçti ama güzel klavye bayağı ama tek blue switch oldugu için rahatsız oldum red switch 60'lık beyaz klavye aldım.