Crown Silver R5 5500 RTX 2060 sistem alınır mı?

Şöyle bişede alabilirsin hocam malzemeler kaliteli.

bunlarda iyide r5600 işlemci üstünlügü var. Aslında asıl soru ryzen 5500,rx 6600 mü yoksa rtx2060 super ve r5 5600 mü siz olsanız napardınız. lol valorant falan oynuyorum genelde

bunlarda iyide r5600 işlemci üstünlügü var. Aslında asıl soru ryzen 5500,rx 6600 mü yoksa rtx2060 super ve r5 5600 mü siz olsanız napardınız. lol valorant falan oynuyorum genelde
6600 daha güçlü hocam olaya sadece valo olarak bakmayalım tamam işlemci odaklı oyunlar lakin 5500 de sizi tatmin edici değerler verir. Ben olsam DK sistemi alırdım malzemeleri kaliteli PSU güvenilir yani yarı yolda bırakmaz.

6600 daha güçlü hocam olaya sadece valo olarak bakmayalım tamam işlemci odaklı oyunlar lakin 5500 de sizi tatmin edici değerler verir. Ben olsam DK sistemi alırdım malzemeleri kaliteli PSU güvenilir yani yarı yolda bırakmaz.
hmm haklsınız ben şimdi psuya falan baktım diger sistemin hic iyi degil sagolun

Hocam bende şimdi crown silver alıcağım tek anakartı a520m yerine b450m yapıcağım senjn dediğin sistemle beninkinin arasında 5000 tl fark var bi 5000 tl daha veremem sende iyi bi tercihmi birde hazır sistem alıyorum montaj bilmediğim için

Hocam aldınmı sistemi bende crown silver alıcağım 15 bin tl bütçem var arkadaşı dediği rx6600 li sistem 20 bin tl arada 5 tl var buna bütçem yok

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı