V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 504 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #21 guneralp dedi: Ben de kan tahlili yaptırmayalı çok uzun zaman oldu, aslında gitmem lazım.. Kim bilir bende neler çıkacak, gitmeye çekiniyorum işin açığı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim size vakdinizi ayırdınız, sağolun, Yarın gine bi aile hekiminde fayda var ama değilmi? Bi baktirim kana. 26 aralıktada dahileye aldım o da daha iyi bakar, Aile hekimine içim rahat etsin diye gideyim diyorum belki düşmüştür
guneralp dedi: Ben de kan tahlili yaptırmayalı çok uzun zaman oldu, aslında gitmem lazım.. Kim bilir bende neler çıkacak, gitmeye çekiniyorum işin açığı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim size vakdinizi ayırdınız, sağolun, Yarın gine bi aile hekiminde fayda var ama değilmi? Bi baktirim kana. 26 aralıktada dahileye aldım o da daha iyi bakar, Aile hekimine içim rahat etsin diye gideyim diyorum belki düşmüştür
guneralp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 12 Aralık 2022 #22 VortexX0 dedi: Hocam çok teşekkür ederim size vakdinizi ayırdınız, sağolun, Yarın gine bi aile hekiminde fayda var ama değilmi? Bi baktirim kana Genişletmek için tıkla... Evet gitseniz iyi olur. Şikayetlerinizden özellikle bahsedin.
VortexX0 dedi: Hocam çok teşekkür ederim size vakdinizi ayırdınız, sağolun, Yarın gine bi aile hekiminde fayda var ama değilmi? Bi baktirim kana Genişletmek için tıkla... Evet gitseniz iyi olur. Şikayetlerinizden özellikle bahsedin.
V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 504 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #23 guneralp dedi: Evet gitseniz iyi olur. Şikayetlerinizden özellikle bahsedin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Allaha emanet olun, Teşekkür ederim tekrardan
guneralp dedi: Evet gitseniz iyi olur. Şikayetlerinizden özellikle bahsedin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam Allaha emanet olun, Teşekkür ederim tekrardan
guneralp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 12 Aralık 2022 #24 VortexX0 dedi: Tamamdır hocam Allaha emanet olun, Teşekkür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla... Sen de Allah'a emanetsin, ne demek. Bir sorun sıkıntı olursa çekinmeden yaz.
VortexX0 dedi: Tamamdır hocam Allaha emanet olun, Teşekkür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla... Sen de Allah'a emanetsin, ne demek. Bir sorun sıkıntı olursa çekinmeden yaz.