CRT monitörü laptopta kullanmak için dönüştürücü önerisi

utkagan

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller arkadaşlar retro tarz teknolojik aletleri sevdiğimden dolayı yakın zamanda CRT bir monitör alıp laptopumda 2. ekran olarak kullanmayı düşünüyorum. Büyük ihtimal %90 av girişli bir monitör alacağım ve laptopum HDMI girişe sahip bunun için ayrıyeten dönüştürücü de almam gerekecek. Amazon'da 2 tane dönüştürücü buldum bunlardan hangisini almam daha mantıklı olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen alacağın CRT monitör VGA 2.0 çıkışlı olacaktır, daha eskilerini bulman veya çalışır hale getirmen ciddi emektir. O yüzden Component Video'ya ihtiyacın olmayacağı için VGA dönüştürücü alman daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu ikisi arasında ise, HDMI'dan ses çıkışı alamayacaksın - hatırladığım kadarıyla kutu olanda görüntü işleme çipi var upscale için fakat ses çipi yok, diğerinde de HDMI girişine bakarsan fotoğrafta eksik pinler var ve satıcıya sorman gerek ses girişi var fakat çıkışı var mı.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam VGA çıkışlıda alabilirim benim için şimdilik CRT olması önemli. Ses çıkışı içinde laptop kullandığım için büyük ihtimal ekran uzatma seçeneği ile 2.ekran olarak kullanacağım monitörü bundan dolayı zaten laptopun hapörlerinden gelmez mi
ses? Daha önce çift monitör kullanmadığım için bu konu hakkında pek bir bilgim yok çünkü.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam VGA çıkışlıda alabilirim benim için şimdilik CRT olması önemli. Ses çıkışı içinde laptop kullandığım için büyük ihtimal ekran uzatma seçeneği ile 2.ekran olarak kullanacağım monitörü bundan dolayı zaten laptopun hapörlerinden gelmez mi
ses? Daha önce çift monitör kullanmadığım için bu konu hakkında pek bir bilgim yok çünkü.
Kaç ses çıkış aygıtın varsa ve iletişimdeyse sistemle, günümüzde onlar arası geçiş yapabiliyorsun. O konuda için rahat olsun laptopunu veya laptopa bağladığın bir ses kartı ve hoperlör setinden alabilirsin sesi.

CRT'nin kalınlığı ve senin laptop ile çalışma alanını iyi planlaman gerek onu atlama derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı