CRT monitörü PS5 takıp oynamak sağlıklı mı?

talha47

Hectopat
Çatıdan monitor buldum mucize gibi bir şey hala inanmiyorum PS5 takıp oynasam gözüm falan bozulur mu? Monitorle aramda 2 metre var.

Çatıdan monitor buldum mucize gibi bir şey hala inanmiyorum PS5 takıp oynasam gözüm falan bozulur mu? Monitorle aramda 2 metre var.

CRT monitörlerin yaydığı radyasyon seviyesi biraz yüksek, göze zarar vermeyebilir ama radyasyondan dolayı sorun olabilir bence uzun süre kullanmayın.
Bir de mümkünse LCD ekran kullanın

CRT monitörlerin yaydığı radyasyon seviyesi biraz yüksek, göze zarar vermeyebilir ama radyasyondan dolayı sorun olabilir bence uzun süre kullanmayın.
Bir de mümkünse LCD ekran kullanın
tesekurler monitorden monitöre degisir mi elimdeki monitor syncmaster 793df monitor alacak kadar param var fakat çok iyi degil

Düşününce cogu cihaz yaymaz mı? Cihazın ne kadar radyasyon yaydıgıni nereden ogrenebilirm? Bir de onerebileceginiz monitor var mı?

LCD'lerde radyasyon yayacak bir şey yok CRT'ler katot ışını ile çalıştıkları için radyasyon seviyesi çok yüksek.

Onerebileceginiz LCD'ya da PS5 için 3500 altı monitor var mı

Buluruz hocam
Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27" Oyuncu Monitör, FHD, 144Hz, 1ms, FreeSync Premium, D-Sub+HDMI+Dport, Yükseklik Ayarlı VA Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27'' Oyuncu Monitör, FHD, 144Hz, 1ms, Freesync Premium, D-Sub+HDMI+Dport, Yükseklik Ayarlı VA : Amazon.com.tr: Bilgisayar https://www.hepsiburada.com/gigabyt...Y?magaza=MTBİLİSİM&url_src=and-product-detail
İkisi de çok iyi beğendiğinizi alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…