Çözüldü CRT monitörün içi açılırken neye dikkat edilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KadirCe

Kilopat
İyi Sosyaller.
Kullanmakta olduğum CRT monitörün ayar tuşu kafasına göre kendi kendine basıyor. Monitörü açıp kontrol etmek istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim?

Çözüm
Nasıl açtıysan aynı şekilde takabilecek misin bence önce ona dikkat edilmeli Bir de söktüğün vidaların yerlerini karıştırma. Bazen boyut ve genişlik fark edebilir. Bildiğim kadarıyla ön kısmı aşağı gelecke şekilde bir battaniyenin üzerine çevir, arkası kapak halinde açılıyor diye biliyorum vidaları söktüğünde.

He bir de tırnak sistemi olabiliyor yani vidaları söksen de kenarlarda bazı tırnaklar oluyor. Onları da araya kredi kartı gibi bir şey sokup yavaşça yürüte yürüte açman iyi olur. Tırnakları olabildiğince kırmazsın.
Nasıl açtıysan aynı şekilde takabilecek misin bence önce ona dikkat edilmeli Bir de söktüğün vidaların yerlerini karıştırma. Bazen boyut ve genişlik fark edebilir. Bildiğim kadarıyla ön kısmı aşağı gelecke şekilde bir battaniyenin üzerine çevir, arkası kapak halinde açılıyor diye biliyorum vidaları söktüğünde.

He bir de tırnak sistemi olabiliyor yani vidaları söksen de kenarlarda bazı tırnaklar oluyor. Onları da araya kredi kartı gibi bir şey sokup yavaşça yürüte yürüte açman iyi olur. Tırnakları olabildiğince kırmazsın.

Çözüm
Teşekkür ederim. İçinde elektrik birikmesi falan oluyor mu?

Teşekkürler. Açıp temizledim. Şu an için sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…