CRU ban sebebi mi?

Rawzu

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese. Bugün Instagram da önüme çıkan CRU uygulamasını merak ettim ve indirdim. Rehberine baktıklarımın aynısını yaptım ve Valorant'a giriş yaptım. Laptop kullanıcısıyım ve monitörümü HDMI 2.0 ile kullanıyorum. Normalde 1280 1024 çözünürlük tam ekranda 75 Hz alırken CRU kullandığımda 120Hz ve yüksek miktarda bir FPS artışı fark ettim. Biraz hoşuma gitti fakat herhangi bir ban riski var mı bunu sizlere sormak isterim.

CRU'nun amacı özel çözünürlük oluşturmak. Çözünürlük düştüğü için FPS artmış. Ban sebebi değil.

Hayır zararı yok fakat fazla zorlamayın kalır siyah ekranda, bende de olmuştu ama çözümü kolay. Olursa etiketlerin yardımcı olayım.

Hayır zararı yok fakat fazla zorlamayın kalır siyah ekranda, bende de olmuştu ama çözümü kolay. Olursa etiketlerin yardımcı olayım.

Siyah ekranda kalır ise 15 saniye sonra eski haline dönüyor. Ama eğer sizde benim gibi mevcut çözünürlüğü değistirdiyseniz bu istisna.

Siyah ekranda kalır ise 15 saniye sonra eski haline dönüyor. Ama eğer sizde benim gibi mevcut çözünürlüğü değistirdiyseniz bu istisna.

Bende hiç öyle olmadı, sadece eski bilgisayarı 60 Hz'den 80e çekmek istemiştim.

Uygulamanın linkini atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…