Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 28 Temmuz 2024 #11 Rawzu dedi: Bu dediklerin hakkında hiçbir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Sizin siyah ekran farklı. Nasıl siyah ekran yiyorsunuz Alt Tab atınca mı?
Rawzu dedi: Bu dediklerin hakkında hiçbir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Sizin siyah ekran farklı. Nasıl siyah ekran yiyorsunuz Alt Tab atınca mı?
Rawzu Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #12 Valorant'a veya Valorant'tan alt Tab atarken oluyor imlecim gözüküyor ama ekran yok
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 28 Temmuz 2024 #13 Rawzu dedi: Valorant'a veya Valorant'tan Alt Tab atarken oluyor imlecim gözüküyor ama ekran yok Genişletmek için tıkla... Öyle olunca ekrana bir iki defa tiklamak lazim ekran gelene kadar. Çözünürlük ani değişince oluyor. Onun çözümü güvenli mod değil.
Rawzu dedi: Valorant'a veya Valorant'tan Alt Tab atarken oluyor imlecim gözüküyor ama ekran yok Genişletmek için tıkla... Öyle olunca ekrana bir iki defa tiklamak lazim ekran gelene kadar. Çözünürlük ani değişince oluyor. Onun çözümü güvenli mod değil.
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #14 Bilgisayarınızda yalnızca bir tane işletim sistemi yüklüyse, bilgisayarınız yeniden başlarken F8 tuşuna basılı tutun. .. Bende. Rawzu dedi: Valorant'a veya Valorant'tan Alt Tab atarken oluyor imlecim gözüküyor ama ekran yok. Genişletmek için tıkla... Direkt siyah ekran sanmıştım.
Bilgisayarınızda yalnızca bir tane işletim sistemi yüklüyse, bilgisayarınız yeniden başlarken F8 tuşuna basılı tutun. .. Bende. Rawzu dedi: Valorant'a veya Valorant'tan Alt Tab atarken oluyor imlecim gözüküyor ama ekran yok. Genişletmek için tıkla... Direkt siyah ekran sanmıştım.
Rawzu Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #15 mtreussa dedi: Bilgisayarınızda yalnızca bir tane işletim sistemi yüklüyse, bilgisayarınız yeniden başlarken F8 tuşuna basılı tutun. .. Bende. Direkt siyah ekran sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Yok hayır sadece imleç gözüküyor yeniden başlatınca düzeliyor
mtreussa dedi: Bilgisayarınızda yalnızca bir tane işletim sistemi yüklüyse, bilgisayarınız yeniden başlarken F8 tuşuna basılı tutun. .. Bende. Direkt siyah ekran sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Yok hayır sadece imleç gözüküyor yeniden başlatınca düzeliyor