@Adrastos merhaba hocam öncelikle rehberiniz için çok teşekkürler beni şu an LCD panel değişim ücretinden kurtarmış olabilirsiniz. Monster Abra A5'lerde kronik olan ve ben aldıktan 4 sene sonra başıma gelen LCD panelin titreme dalgalanma sorunu ile karşılaştım. 120 Hertz de inanılmaz bir dalgalanma titreme sorunu var ve Hz düşürünce bu sorun geçiyor. Sayenizde 1 Hz düşürerek hala sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyorum. Size bir sorum var veya benim başıma gelen bir problem. Öncelikle kendi ana Hertz'im olan 120 Hertz'i silme şansım var mı veya silersem kötü bir şey ile karşılaşır mıyım, çünkü bir süre sonra laptopun kendisini 120 Hz alıyor ve dalgalanma titreme sorunu yaşıyorum öyle bir problem ki tüm ekranı kaplıyor. Bu kendiliğinden tekrar ana Hertz'e dönme sorunu bana mı has yoksa bir çözümü var mı bilgiilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Bu mesajın bildirimi bana neden geldi?

60Hz'lik laptobumu 97Hz'e kadar çıkartabildim ve gayet stabil çalışıyor. Laptobum resmen yeniden canlandı be. Elbette ben 75Hz'de kullanacağım durduk yere kontrolcüyü yakmayalım.

Merhaba, Lenovo Idepad Gaming 3 15IHU6 Laptopuma LG UltraGear 27GR75Q-B monitör bağladım. Bilgisayarım HDMI 2.0 destekliyor bağladığım kablo da HDMI 2.1b. CRU ile denedim en başta Monitör kendisi 2K da 144HZ seçeneği geldi diğerlerini de ekledim fakat HZ değiştirme yerinde 2K da sadece 60HZ görebiliyorum sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• 4.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 21

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…