Hocam birşey sorucam panel veya monitör ısınır ama GPU da zorlanıp ısınıyor mu? Bu yani daha yüksek Hertz verdiği için ısınır diye düşünüyorum.

Hocam birşey sorucam panel veya monitör ısınır ama GPU da zorlanıp ısınıyor mu? Bu yani daha yüksek Hertz verdiği için ısınır diye düşünüyorum.

Sanmam. Aşırtma sonrası ve öncesi GPU-CPU sıcaklıkları dikkatimi çekmedi. Sabah oyunda 60 ve 90 hertzlerde test edip sonucu burada belirtirim.

1080p televizyonu 60'dan 75 Hertz'e geçirdim. Bakalım ne olacak.

1080p televizyonu 60'dan 75 Hertz'e geçirdim. Bakalım ne olacak.

V-Sync ve dikey senkronizasyona rağmen hoş bir görüntü olmadığından 60'a döndüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım benim 60 Hz monitör, 75 Hz'yi bile kaldıramadı 75'e aldığımda "Aralık Dışında" yazısı gelerek tekrar 60 Hz'ye geri dönüyor. Sağlık olsun be.

Kullananlara güzel rehber olmuş ellerine sağlık.

@Adrastos Hocam bu Aralık dışında yazısında kaldı? Bunu nasıl sıfırlarım?

Son düzenleme:
@Adrastos Hocam bu Aralık dışında yazısında kaldı? Bunu nasıl sıfırlarım?

Merhaba, tam çıkmak üzereydim. Zamanlama süper oldu, mesajınızı gördüm. Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp CRU'yu çıkardığınız klasörde reset-all.exe dosyasını çalıştırıp hemen ardından restart64.exe dosyasını çalıştırırsanız sorunun düzelmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…