Şu an görünürde hiç bir şey yok gibi gözüküyor. 60 Hz ayarında. Sizi de uğraştırdım tekrardan teşekkür ediyorum.

Estağfurullah hocam, ben teşekkür ederim. Uyandığımda bu hatanın çözümünü de rehbere eklerim, yaşadığınız sorunu yaşayanlar da böylelikle çözebilmiş olur.

Selamlar rehber için teşekkürler.

Ben tersini soracağım. Elimde 170Hz bir monitör var ve kutusunda O.C 170Hz yazıyor. Panel bilgisi de doğal 165Hz gösteriyor. Ama incelemeler doğal 170Hz diyor. Monitör ayarlarında O.C bulamadım. Bu O.C'yi kapatmanın bir yolu var mı?

Hocam bende Acer Nitro 5 an 515-43'e sahibim denesem çok sıkıntı çıkar mı biraz korkuyorum alalı 3 yıl falan oldu.

Bu ayar ile 1 sene boyunca oynadım oyunlarda tam ekran modunda işe yaramıyor pencereli tam ekrana almanız gerekecek ekran kartınıza bağlı olarak da Hz aşıtımı yapabiliyorsunuz çok fazla yapamazsınız tabii ki de ben 60 Hz'den 75 yapıyordum ve görüntüde biraz bulanıklık ve pikselleşme oluyor gözle görülür değil merak etmeyin ve bilgisayara zararı yok eğer ki no signal hatası alıyorsanız PC acılmadan önce monitörün kablosunu cıkar tak yapın düzeliyor.

Benim bir arkadaş 60 Hertz monitörünü hiçbir şeyi okumadan direkt bu program ile basmış 360 Hz nasıl olduysa 1 gün öyle kullanmış sonra da panelden çıt çıt diye ses gelip ekran gitmiş bu programlarda dikkat etmek lazım.

O kadar az hocam en az 560 yapmalıydı arkadaş (!) o da nasıl düşünememiş ki 60 Hz i birden 360 yapınca sorun çıkacağını.

O kadar az hocam en az 560 yapmalıydı arkadaş (!) o da nasıl düşünememiş ki 60 Hz i birden 360 yapınca sorun çıkacağını.

O zamanlar bilgisayar ile ilk kez tanışıyordu sanırım daha 1. ayını doldurmuştu bilgisayar kullanalı. İnternette gördüğü her makaleyi merak ediyor okumayıp direkt girişiyordu daha neler neler çektirdi o bilgisayara.

Bilgisayar dayanıyorsa iyidir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…