60Hz monitore Max 75Hz yaptım. Acer Extensa serisi. Sıkıntı çıkar mı?

Rehber çok detaylı değil, front porch ve diğer ayarları kullanıp Max Hertz değerini ayarlayabilirsiniz aslında.

Ben 60 Hz kullanıyordum 103'e çektim diğer ayarları da kullanıp mesela. Abra A5 v13.1 cihazım.

Diğer ayarları yapmadan 103 değerini verince olmuyordu, rehber daha detaylı olsa ve pixel clock gibi yerlere değinilse daha iyi olurdu.

Son düzenleme:

Ben tam ekranda kullanıyorum. Görüntüde bulanıklaşma da olmuyor.

Hocam bende Acer Nitro 5 an 515-43'e sahibim denesem çok sıkıntı çıkar mı biraz korkuyorum alalı 3 yıl falan oldu.

Sanmam, fakat panelin çok ısınması gibi bir durum yaşanırsa eski Hertz değerine geri dönülmesini tavsiye ederim.

Maalesef, bir bilgim yok.

60Hz monitore Max 75Hz yaptım. Acer Extensa serisi. Sıkıntı çıkar mı?

Analiz edin, panel çok ısınırsa veya anormal bir şey fark ederseniz 60’a geri dönün.

Analiz edin, panel çok ısınırsa veya anormal bir şey fark ederseniz 60'a geri dönün.

Panelde bir ısınma yok. Aniden ölü pixel veya ekranda tutarsızlık olur diye korkuyorum. Sıkıntı çıkar mı sizce? Çıkmazsa 75 yapacağım.

240 Hz monitörüm maksimum 241 destekliyor ona da gerek yok diye eski ayarına döndürdüm 1 Hertz icin monitöre bir şey falan olur gerek yok

Panelde bir ısınma yok. Aniden ölü pixel veya ekranda tutarsızlık olur diye korkuyorum. Sıkıntı çıkar mı sizce? Çıkmazsa 75 yapacağım.

Ben 5 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar bir şey olmadı, bir şey olacağını sanmam. Anormal bir durum tespit ederseniz de eski ayara dönersiniz.

Bu programı denemeden önce kullandığınız kabloya da dikkat edin derim. Ayrıca ekran kartının çıkışı ve monitörün girişininde versiyonu önemli. Düşük versiyon HDMI veya DisplayPort kullanıyorsanız yine görüntü alamazsınız. Konu sahibi bu bilgiyi rehbere eklerse iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…