Gecikme artar ve stabilizasyonu bozar eğer abartırsanız. Diyelim 165 Hz monitörünüz var, 170Hz'e kadar overclocklayabildiniz. 170 değil 168 veya 169'da kullanın. 1 Hertz bile overclock işleminde işleri çok değiştiriyor.

@Adrastos hocam sizin laptopunuz oyuncu laptopu. Benimkisi ofis ve iş laptopu. Herhangi bir şey olur mu?

Anlık bir şey olmaz, eğer ki yükseltebilirseniz panelin sıcaklık durumunu kontrol edin. Aşırı bir ısı veya anormal bir durum görürseniz eski hertz değerine geri dönün.

165'ten 169'a overclocklamak zaten mantıklı değil. Benim yaptığım gibi 60-90 mantıklı oluyor ve günlük kullanımda bile çok akıcı deneyim sunuyor.

Hocam Radeon Software yazilimindaki farkı nedir boyle daha mi sağlıkli acaba.

Çok eski monitör vardı 75 Hz di bu programı kullanmıştım eski toprak birkaç saat uğraştım hep no signal veriyor.

Sonuç başarılı bir şekilde 76 Hz yapabildim hiç yoktan iyidir

VA panel monitor almıştım sonrasında o da 75 Hz di bir süre 77 yapıp kullandım sonra bayağı bir zorladım en fazla 80 Hz yapabildim sonra sattım monitörü 170 Hz bir şey aldım bir daha da denemedim bence düşük Hz eski monitörlerde denenebilir ben hiç sorun yaşamadım fazla arttırmakda iyi olmayabilir sadece Hz arttırana kadar canım çıktı

Reis o Hz değerini nasıl ekliyoruz anlayamadım.

Reis yaptım ekran kısmında 90 Hz göründü oldu mu yani 90'a ayarladım ekran gidip geldi hiçbir sorun yok.

Yaptım, ama renkler daha koyu oldu ve ghosting arttı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…