Yaptım rehberi, out of range hatası alıyorum PC açılmıyor ne yapmam lazım?

Bir ara bazı forumlar da bu program hakkında bilgiler falan yazılıyordu. Mesela 60Hz monitör maksimum 75Hz ya da 90Hz oluyorsa bilin ki panelin aslında 75hz/90hz desteklediği sadece satış için marka tarafından bu tarz bir yazılımla düşürüldüğü aynı monitörün birkaç yüksek Hz'li modellerinin de araştırdığınız da görebileceğinizi falan yazdıklarını hatırlıyorum. Panel aslında 75Hz ama pahalı olur satılmaz diye 60Hz'e düşürüp o şekilde de satılıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum tabii. Ama ne olursa olsun bu programla ya da farklı bir programla da olsa Hz'i yükseltmek riskli ve zarar veriyor panele. Uzun kullanımda mutlaka arıza çıkartacaktır.

4 yıla yakındır 95, 2 aydır 103 olarak kullanıyorum ben. Panelin kalitesine bağlı durum. Herhangi bir sorun yaşamadım ben.

4 yıla yakındır 95, 2 aydır 103 olarak kullanıyorum ben. Panelin kalitesine bağlı durum. Herhangi bir sorun yaşamadım ben.

Arkadaşım ve kuzenimin monitörlerin de dikey çizgiler çıktı ve panelin sağ kısmı aşırı ısınıyordu. Biri Samsung diğeri ASUS monitör.

60 Hz mi normal hali?

Benim eski monitör ölmüş o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…