Spidermangibiyim
Picopat
Selamlar, 144 Hz güzel bir laptop sahibiyim. CRU ile 1440x1100 çözünürlük yaparsam sorun yaşar mıyım? Sistemimde özel çözünürlük eklenmiyor bu arada.
Tamamdır sağolun hocam.Yaşamazsınız. Yaşarsanız da, driverı sil kur yaptıktan sonra sorununuz çözülür. Fortnite oynarken kullanıyordum, geçen yıl falan. Bir sorun yaşamadım.
Hocam seçtim ama gelmesine rağmen ayarlara seçilmiyor. Seçince 2 saniye siyah ekran sonra bida 1920x1080 oluyor.Yaşamazsınız. Yaşarsanız da, sürücüyü sil kur yaptıktan sonra sorununuz çözülür. Fortnite oynarken kullanıyordum, geçen yıl falan. Bir sorun yaşamadım.
Bir dakika bakacağım sistemi yeniden başlattım.GPU ölçekleme açık mı? Ayrıca, 1440x1110'de imleç kayması sorunu yaşayabilirsiniz. 1440x1080 daha mantıklı olur.
Hocam sanırım bu 1440 çözünürlükte sorun var, bi o açmıyor. CPU Ölçekleme kapalı.GPU ölçekleme açık mı? Ayrıca, 1440x1110'de imleç kayması sorunu yaşayabilirsiniz. 1440x1080 daha mantıklı olur.
Muhtemelen ondan oldu hocam şimdi çözünürlüğü değişiyorum.Hocam, monitörünüz 1920x1080'mi? 1080 pikseli 1100 piksele çıkaramazsınız ki, GPU ayarlarından sanal süper çözünürlük gibi bir ayarı açmadan. Açsanız bile, çıkan görüntü çamur gibi olur. 1440x1080 kullanın.
Fps düşüşü olur mu pekii?GPU ölçeklemeyi açın, ölçekleme modunu tam ekran olarak değiştirin. Black bar olayından bahsediyorsunuz sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.