CRU laptopa zarar verir mi?

Yaşamazsınız. Yaşarsanız da, sürücüyü sil kur yaptıktan sonra sorununuz çözülür. Fortnite oynarken kullanıyordum, geçen yıl falan. Bir sorun yaşamadım.

Yaşamazsınız. Yaşarsanız da, driverı sil kur yaptıktan sonra sorununuz çözülür. Fortnite oynarken kullanıyordum, geçen yıl falan. Bir sorun yaşamadım.
Tamamdır sağolun hocam.

Yaşamazsınız. Yaşarsanız da, sürücüyü sil kur yaptıktan sonra sorununuz çözülür. Fortnite oynarken kullanıyordum, geçen yıl falan. Bir sorun yaşamadım.
Hocam seçtim ama gelmesine rağmen ayarlara seçilmiyor. Seçince 2 saniye siyah ekran sonra bida 1920x1080 oluyor.

Son düzenleme:
GPU ölçekleme açık mı? Ayrıca, 1440x1110'de imleç kayması sorunu yaşayabilirsiniz. 1440x1080 daha mantıklı olur.

GPU ölçekleme açık mı? Ayrıca, 1440x1110'de imleç kayması sorunu yaşayabilirsiniz. 1440x1080 daha mantıklı olur.
Bir dakika bakacağım sistemi yeniden başlattım.

Hocam sanırım bu 1440 çözünürlükte sorun var, bi o açmıyor. CPU Ölçekleme kapalı.

Hocam, monitörünüz 1920x1080'mi? 1080 pikseli 1100 piksele çıkaramazsınız ki, GPU ayarlarından sanal süper çözünürlük gibi bir ayarı açmadan. Açsanız bile, çıkan görüntü çamur gibi olur. 1440x1080 kullanın.

Hocam, monitörünüz 1920x1080'mi? 1080 pikseli 1100 piksele çıkaramazsınız ki, GPU ayarlarından sanal süper çözünürlük gibi bir ayarı açmadan. Açsanız bile, çıkan görüntü çamur gibi olur. 1440x1080 kullanın.
Muhtemelen ondan oldu hocam şimdi çözünürlüğü değişiyorum.

@TheMaZi hocam ekranın yanı siyah oluyor ama.

GPU ölçeklemeyi açın, ölçekleme modunu tam ekran olarak değiştirin. Black bar olayından bahsediyorsunuz sanırım.

Sanırım oluyor ama hissedeceğiniz bir şey değil. Eski bilgisayarımda hissediyordum, şu an bir şey hissetmiyorum. Tam emin değilim düşürüp düşürmediğiyle ilgili. Eski donanımlar için de olabilir bu olay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı