Satılık Crucial 16 GB 3200 MHz CL 22 RAM

JoeBlackk

Kilopat
Başlıkta belirttiğim RAM'i ASUS ROG STRIX G513qm cihazda çift kanal kullanmak için satın aldım. Sorunsuz bir şekilde stok RAM'le beraber kullandım. Cihazı sattım ve aldığım yeni cihaz stok Dual Channel olarak geliyor. Bu sebepten boşa çıkan RAM'i satmak istiyorum. Forumda daha önce al-sat yapmadım yani referans olacak kimse yok. Biriyle anlaşırsak ad-soyad vs verebilirim o şekilde güven tesis edebiliriz belki.

Fiyatı konu açılış-mod onayi arasında duzenlemeyle eklemistim ancak kaydolmamis demek ki. Ben 930 liraya almıştım ve piyasasına göre tekliflere açığım.
Param güvende konusunda ise herkes bu şekilde almak istemeyecektir. Sonuçta ortada komisyon oluyor, karşıdakine guvenirsen komisyon odemene gerek kalmaz. Referans konusuuna bu yüzden değindim. Dileyen güvenir komisyon ödemez dileyen de güvenmez komisyonla halleder. Kim nasıl tercih ederse ben saticiyim, uyarım problem olmaz.

Fiyat yazmamışsın. Bir de burada referansa falan gerek yok. Sahibinden’e ilan açıp param güvende yaparsan referansa gerek kalmıyor zaten.
Ben param güvende ile Flex kablo sattım. Adam kablonun çalışmadığını(ki çalıştığını biliyorum) söyledi ve geri yolladı. En önemlisi kabloyu değiştirip yolladı. Ben böyle dolandırıldım. 25-30 TL için THH vs. uğraşmak istemedim ama satıcı için riskli bir yöntem.

@süleyman88 katılıyorum. Elden satmak veya önce parayı almak daha mantıklı birçok pahalı ve ucuz ürün satttım. Ve her seferinde ilk parayı aldım. Satıcı için dolandırılma riski olmayan tek yol oluyor.

Son düzenleme:
Evet ben de hiç param güvende gibi bir yöntemle ürün satmadim daha önce. Mesela elektronik cihazi aldı sonra bozup yolladi diyelim hakkini aramak için mahkeme mahkeme suruneceksin. Sonuçta aliciysan guvenirsen alırsın. Ama saticiysan her isteyene ürün gönder, sonra geri nasıl gelir Allah bilir iade etmek isterse falan zor iş. Bana kalırsa param güvende meselesi hiçbir guvencesi olmayan ama komisyon odenen bir sistem.

Kesinlikle hocam. Dolandırıcılar için kaçırılmayacak bir sistem. Allah'tan 25-30 TL ile yırttım. Etraf dolandırıcıdan geçilmiyor(beni dolandıran kişi bir bilgisayarcıydı). Param güvende tam bir saçmalık. Sadece alıcıyı koruyan bir sistem.

Neyse ki büyük bir meblağ değilmiş dikkatli olmak lazım.
Konu güncel ek olarak 1 TB SSD ile takas olabilir düşünen olursa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…