Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 3 Temmuz 2020 #1 Yakın zamanda düşük bütçeli bir sistem toplayacağım. Bellek olarak bunu kullanacağım. Ben bunun CL değerini arttırıp MHz değerini yükseltebilir miyim? Anakart İşlemci Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2020
Yakın zamanda düşük bütçeli bir sistem toplayacağım. Bellek olarak bunu kullanacağım. Ben bunun CL değerini arttırıp MHz değerini yükseltebilir miyim? Anakart İşlemci
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 3 Temmuz 2020 #2 Kayseri Mantısı dedi: Yakın zamanda düşük bütçeli bir sistem toplayacağım. Bellek olarak bunu kullanacağım. Ben bunun CL değerini arttırıp MHz değerini yükseltebilir miyim? Anakart İşlemci Genişletmek için tıkla... Voltaj arttırarak aynı CL değeri ile de MHz artışı sağlayabilirsiniz. Evet 2933MHz olur. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Yakın zamanda düşük bütçeli bir sistem toplayacağım. Bellek olarak bunu kullanacağım. Ben bunun CL değerini arttırıp MHz değerini yükseltebilir miyim? Anakart İşlemci Genişletmek için tıkla... Voltaj arttırarak aynı CL değeri ile de MHz artışı sağlayabilirsiniz. Evet 2933MHz olur.
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 3 Temmuz 2020 #3 Anakartınızın uyumu varsa olur. Eğer MHz hızını arttırırken CL değerinin düşmemesini istiyorsanız voltaj vermeniz gerekir. Artı 0 Eksi
Anakartınızın uyumu varsa olur. Eğer MHz hızını arttırırken CL değerinin düşmemesini istiyorsanız voltaj vermeniz gerekir.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 3 Temmuz 2020 #4 3200 MHz ye kadar sağlıklı O.C yaparsınız. AMD sistemlerde RAM MHz ne kadar yüksek ise o kadar iyidir. Artı 0 Eksi
3200 MHz ye kadar sağlıklı O.C yaparsınız. AMD sistemlerde RAM MHz ne kadar yüksek ise o kadar iyidir.
KS KS Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 3 Temmuz 2020 #5 55superx dedi: Voltaj arttırarak aynı CL değeri ile de MHz artışı sağlayabilirsiniz. Evet 2933MHz olur. Genişletmek için tıkla... Voltajı BIOS arayüzünden mi ayarlayacağım? Bir de fazla voltaj verirsem bellekler ısınır bu ısınma beni ne kadar etkiler? Hangottom dedi: Anakartınızın uyumu varsa olur. Eğer MHz hızını arttırırken CL değerinin düşmemesini istiyorsanız voltaj vermeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... CL değerini pek umursamıyorum voltaj vermeden arttırmak mümkün müdür? Mavi ekran sorunlarıyla karşılaşır mıyım? Artı 0 Eksi
55superx dedi: Voltaj arttırarak aynı CL değeri ile de MHz artışı sağlayabilirsiniz. Evet 2933MHz olur. Genişletmek için tıkla... Voltajı BIOS arayüzünden mi ayarlayacağım? Bir de fazla voltaj verirsem bellekler ısınır bu ısınma beni ne kadar etkiler? Hangottom dedi: Anakartınızın uyumu varsa olur. Eğer MHz hızını arttırırken CL değerinin düşmemesini istiyorsanız voltaj vermeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... CL değerini pek umursamıyorum voltaj vermeden arttırmak mümkün müdür? Mavi ekran sorunlarıyla karşılaşır mıyım?