Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 936 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #1 Laptopumun içerisindeki RAM'i yükselttiğim için satıyorum. Herhangi bir sorunu yoktur. Laptop içerisindeki stok RAM'ler olduğu için birbiriyle uyumluluk sorunu yoktur. İkisini beraber satıyorum. Fiyatı 800TL. Konu Günceldir Son düzenleme: 24 Kasım 2023
Laptopumun içerisindeki RAM'i yükselttiğim için satıyorum. Herhangi bir sorunu yoktur. Laptop içerisindeki stok RAM'ler olduğu için birbiriyle uyumluluk sorunu yoktur. İkisini beraber satıyorum. Fiyatı 800TL. Konu Günceldir
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #2 Merhaba. İletişim için bir adres var mı? Discord olursa daha iyi olur.
Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 936 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #3 Kavin dedi: Merhaba. İletişim için bir adres var mı? Discord olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Discord adresim -> lexix. Son düzenleme: 24 Kasım 2023
Kavin dedi: Merhaba. İletişim için bir adres var mı? Discord olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Discord adresim -> lexix.
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #4 Lexix dedi: Discord adresim -> lexix. Genişletmek için tıkla... İstek attım.
Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 936 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #5 Kavin dedi: İstek attım. Genişletmek için tıkla... İstek gelmemiş sanırım yanlış oldu. İsterseniz ben size yollayayım. Konu günceldir. Son düzenleme: 26 Eylül 2023
Kavin dedi: İstek attım. Genişletmek için tıkla... İstek gelmemiş sanırım yanlış oldu. İsterseniz ben size yollayayım. Konu günceldir.
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #6 Lexix dedi: İstek gelmemiş sanırım yanlış oldu. İsterseniz ben size yollayayım. Konu günceldir. Genişletmek için tıkla... Atmıştım sanırım gelmemiş. Mail varsa oraya yazayım.
Lexix dedi: İstek gelmemiş sanırım yanlış oldu. İsterseniz ben size yollayayım. Konu günceldir. Genişletmek için tıkla... Atmıştım sanırım gelmemiş. Mail varsa oraya yazayım.
Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 936 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #7 Kavin dedi: Atmıştım sanırım gelmemiş. Mail varsa oraya yazayım. Genişletmek için tıkla... ... Konu Günceldir. Son düzenleme: 24 Kasım 2023
Kavin dedi: Atmıştım sanırım gelmemiş. Mail varsa oraya yazayım. Genişletmek için tıkla... ... Konu Günceldir.