sherion Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:12 #1 Bu RAM için overclock yapmak istiyorum. XMP ile maalesef stabil değerler alamadım. Bilgisi olan var mı acaba? Anakartım Biostar B550MH. @BerkayZ87 hocam özellikle senin namını duydum.Yardımcı olur musun Son düzenleme: Dün 20:27
Bu RAM için overclock yapmak istiyorum. XMP ile maalesef stabil değerler alamadım. Bilgisi olan var mı acaba? Anakartım Biostar B550MH. @BerkayZ87 hocam özellikle senin namını duydum.Yardımcı olur musun
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.764 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:27 #2 B550MH anakartta voltaj limiti olup olmadığını bilmiyorum. Öncelikle ona bakmak lazım. CPU nedir? Ek olarak 1x8 mi RAM yoksa yanında başka RAM de var mı?
B550MH anakartta voltaj limiti olup olmadığını bilmiyorum. Öncelikle ona bakmak lazım. CPU nedir? Ek olarak 1x8 mi RAM yoksa yanında başka RAM de var mı?