Crucial Ballistix mi, Kingston HyperX mi?

Crucial mı, Kingston mı?

• Oy verenlerin toplamı
    33
  • Anket kapandı .
Hepinize seçimler konusunda teşekkür ederim. Ben 870TL olan Kingston HyperX Fury 16GB (2*8GB) 3000mhz almayı seçtim fakat bir de Corsair Vengance LPX 16GB (2*8GB) 3200mhz 885TL olan gözüme çarptı. Sizce Corsair daha mı mantıklıdır?

Hepinize seçimler konusunda teşekkür ederim. Ben 870TL olan Kingston HyperX Fury 16GB (2*8GB) 3000mhz almayı seçtim fakat bir de Corsair Vengance LPX 16GB (2*8GB) 3200mhz 885TL olan gözüme çarptı. Sizce Corsair daha mı mantıklıdır?
Bu belleklerde samsung b-die çip çıkması olasılığı zayıf. Eğer rgb gibi bir takıntınız yoksa crucial 3000 veya 3200 mhz ram alın. ilerde o.c yapacak olursanız samsung b-die dan sonra en iyi o.c olan bellek. Ryzen sistemlerde ram hızı baya önemli.

Bu belleklerde samsung b-die çip çıkması olasılığı zayıf. Eğer rgb gibi bir takıntınız yoksa crucial 3000 veya 3200 mhz ram alın. ilerde o.c yapacak olursanız samsung b-die dan sonra en iyi o.c olan bellek. Ryzen sistemlerde ram hızı baya önemli.
Ben kesinlikle bir oc hayranı değilim. Hatta ben işlemcinin üzerindeki özellikleri gayet yeterli buluyorum. RGB takıntım da yok. Yine de teşekkür ederim.

Corsair ram almıştım bende bir ara durduk yere yanmıştı 3-5 tane pini. O günden beri Corsair markasına bakmıyorum bile. Kingston ram konusunda çok iyi marka. Bence kingston alın geçin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı