kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 29 Aralık 2022 #11 xanax32 dedi: Peki HDD'lerde durum nasıl onlarda dolduğu zaman yavaşlar mı? Genişletmek için tıkla... HDD'lerde ve kaliteli SSD'lerde bu sorun yok. Benim sistemde bir de SN750 var ve ağzına kadar doldursam da hız kesmiyor.
xanax32 dedi: Peki HDD'lerde durum nasıl onlarda dolduğu zaman yavaşlar mı? Genişletmek için tıkla... HDD'lerde ve kaliteli SSD'lerde bu sorun yok. Benim sistemde bir de SN750 var ve ağzına kadar doldursam da hız kesmiyor.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 25 Mart 2023 #12 kino dedi: HDD'lerde ve kaliteli SSD'lerde bu sorun yok. Benim sistemde bir de SN750 var ve ağzına kadar doldursam da hız kesmiyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı baya boşalttım şimdi 144GB boş ama hızda değişiklik olmadı sanırım böyle devam edeceğim.
kino dedi: HDD'lerde ve kaliteli SSD'lerde bu sorun yok. Benim sistemde bir de SN750 var ve ağzına kadar doldursam da hız kesmiyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı baya boşalttım şimdi 144GB boş ama hızda değişiklik olmadı sanırım böyle devam edeceğim.