T TechnoAze Megapat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 51 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #11 BlackRazorX dedi: Merakla bekliyorum testinizi. Genelde günlük kullanımda birkaç defa ortaya çıkıyordu, RAM testinde temiz çıktı. Belki de benim makine ile alakalı bir durumdur. Genişletmek için tıkla... Bu gün bellekler elime ulaştı. Fakat CB16GS4800E sipariş etmeme rağmen satıcı CT16G48C40S5 modelini göndermiş. Şu anda taktım ve sorunsuz çalışıyor.
BlackRazorX dedi: Merakla bekliyorum testinizi. Genelde günlük kullanımda birkaç defa ortaya çıkıyordu, RAM testinde temiz çıktı. Belki de benim makine ile alakalı bir durumdur. Genişletmek için tıkla... Bu gün bellekler elime ulaştı. Fakat CB16GS4800E sipariş etmeme rağmen satıcı CT16G48C40S5 modelini göndermiş. Şu anda taktım ve sorunsuz çalışıyor.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.869 Çözümler 6 16 Kasım 2024 #12 TechnoAze dedi: Bu gün bellekler elime ulaştı. Fakat CB16GS4800E sipariş etmeme rağmen satıcı CT16G48C40S5 modelini göndermiş. Şu anda taktım ve sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen binde bir rastlanan bir olay denk geldi bana. Problem yoksa güzel.
TechnoAze dedi: Bu gün bellekler elime ulaştı. Fakat CB16GS4800E sipariş etmeme rağmen satıcı CT16G48C40S5 modelini göndermiş. Şu anda taktım ve sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen binde bir rastlanan bir olay denk geldi bana. Problem yoksa güzel.
T TechnoAze Megapat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 51 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #13 BlackRazorX dedi: Muhtemelen binde bir rastlanan bir olay denk geldi bana. Problem yoksa güzel. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun belki bende de olurdu da, satıcı ürünü farklı gönderdiği (CT16G48C40S5) için sorun yaşamadım. Aslında yanlış gönderdiğine sevindim.
BlackRazorX dedi: Muhtemelen binde bir rastlanan bir olay denk geldi bana. Problem yoksa güzel. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun belki bende de olurdu da, satıcı ürünü farklı gönderdiği (CT16G48C40S5) için sorun yaşamadım. Aslında yanlış gönderdiğine sevindim.