Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da göründüğü üzere şu anda Laptop'umda Samsung marka RAM takılı. Letgo adlı platformda 450 TL'ye Crucial RAM buldum. Acaba ikisi uyumlu mudur? Ona göre almayı düşünüyorum.
Yoksa 600 TL verip Laptop'tan çıkma aynı Samsung RAM'i mi alayım?
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da göründüğü üzere şu anda Laptop'umda Samsung marka RAM takılı. Letgo adlı platformda 450 TL'ye Crucial RAM buldum. Acaba ikisi uyumlu mudur? Ona göre almayı düşünüyorum.
Yoksa 600 TL verip Laptop'tan çıkma aynı Samsung RAM'i mi alayım?
ASUS TUF Gaming F15 FX506HCB Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Senin laptopun yeni nesil olduğunda 1rx16 çalışır yanına 1rx8'de 2rx8'de alabilirsin çalışır sorunsuz.
ASUS TUF Gaming F15 FX506HCB Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Senin laptopun yeni nesil olduğunda 1RX16 çalışır yanına 1RX8'de 2RX8'de alabilirsin çalışır sorunsuz.
Hayır 1rx16'ler daha ekonomik olması için üretildiler eski ddr4 sistemlerde belki uyumsuzluk sorunu çıkartabilirler. O yüzden satıcılarda pek bu ürünü göndermek istemiyor.