Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.311 Makaleler 7 Çözümler 31 30 Nisan 2021 #21 CL40 nedir arkadaş? Teknoloji gelişiyor da geriye doğru sanırım.
BeyazEsya Picopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2021 #22 Ben anlamıyorum, MHz hiz ise hiz arttıkça gecikme azalır. O zaman niye CL artıyor?
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 3 Mayıs 2021 #23 BeyazEsya dedi: Ben anlamıyorum, MHz hız ise hız arttıkça gecikme azalır. O zaman niye CL artıyor? Genişletmek için tıkla... MHz arttıkça CL artıyor ne yazık ki.
BeyazEsya dedi: Ben anlamıyorum, MHz hız ise hız arttıkça gecikme azalır. O zaman niye CL artıyor? Genişletmek için tıkla... MHz arttıkça CL artıyor ne yazık ki.
BeyazEsya Picopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2021 #24 theYagi dedi: MHz arttıkça CL artıyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Ama iste mantik nerde? CL gecikme ise artması neden? Bir bilen varsa aciklasa keske. @Recep Baltaş @Ali Güngör
theYagi dedi: MHz arttıkça CL artıyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Ama iste mantik nerde? CL gecikme ise artması neden? Bir bilen varsa aciklasa keske. @Recep Baltaş @Ali Güngör
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 3 Mayıs 2021 #25 BeyazEsya dedi: Ama iste mantik nerede? CL gecikme ise artması neden? Bir bilen varsa aciklasa keske. @Recep Baltaş @Ali Güngör Genişletmek için tıkla... MHz arttıkça Voltaj artıyor, Voltaj arttıkça CL artıyor. Zamanında DDR1 Bellekler CL2 imiş.
BeyazEsya dedi: Ama iste mantik nerede? CL gecikme ise artması neden? Bir bilen varsa aciklasa keske. @Recep Baltaş @Ali Güngör Genişletmek için tıkla... MHz arttıkça Voltaj artıyor, Voltaj arttıkça CL artıyor. Zamanında DDR1 Bellekler CL2 imiş.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 3 Mayıs 2021 #26 CL40 olması sorun değil nasıl olsa alamayacağız.