U Ugur_Yıldız Femtopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 8 30 Ekim 2020 #1 Bu M.2 SSD alınır mı? Herhangi bir kronik sorunu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Ekim 2020 #2 Ugur_Yıldız dedi: Bu M.2 SSD alınır mı? Herhangi bir kronik sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu değil bildiğim kadarı ile. @FantastikTürk hocam kullanıyordu.
Ugur_Yıldız dedi: Bu M.2 SSD alınır mı? Herhangi bir kronik sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu değil bildiğim kadarı ile. @FantastikTürk hocam kullanıyordu.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 31 Ekim 2020 #3 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunu yok.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.121 Makaleler 7 Çözümler 23 31 Ekim 2020 #4 hadwiger dedi: Kronik sorunlu değil bildiğim kadarı ile. @FantastikTürk hocam kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu değil ama alınmaz. Yeni modeli olan P2 çıktı çünkü. Hem daha ucuz (Türkiye'de) hem de daha iyi. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama daha iyi alternatifler bulunabilir. Bunu da belirteyim. Benim tercih etme sebebim uygun fiyata bulmuş olmamdı.
hadwiger dedi: Kronik sorunlu değil bildiğim kadarı ile. @FantastikTürk hocam kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu değil ama alınmaz. Yeni modeli olan P2 çıktı çünkü. Hem daha ucuz (Türkiye'de) hem de daha iyi. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama daha iyi alternatifler bulunabilir. Bunu da belirteyim. Benim tercih etme sebebim uygun fiyata bulmuş olmamdı.