Crucial P2 alınır mı?

Bütçe
350TL

Tofking

Hectopat
İyi forumlar herkese.

Laptopumda bir adet 2280 form faktör PCI-e NVMe gen3.0×4 M.2 SSD slotu var. Aşağıdaki SSD'yi almayı düşünüyorum fakat forumlarda markanın SSD'lerinin kronik sıkıntıları olduğundan bahsederlerken kimisi de çok kalitelidir demiş. Arada kaldım.

Sizce alınır mı? Okuma/yazma değerleri çok güzel. En azından 2-3 yıl idare edebilecek bir SSD arıyorum 200GB üstü. Aklınızda başka önerebileceğiniz NVMe SSD'ler var mı?

Teşekkür ederim.

İyi forumlar herkese.

Laptopumda bir adet 2280 form faktör PCI-e NVMe gen3.0×4 M.2 SSD slotu var. Aşağıdaki SSD'yi almayı düşünüyorum fakat forumlarda markanın SSD'lerinin kronik sıkıntıları olduğundan bahsederlerken kimisi de çok kalitelidir demiş. Arada kaldım.

Sizce alınır mı? Okuma/yazma değerleri çok güzel. En azından 2-3 yıl idare edebilecek bir SSD arıyorum 200GB üstü. Aklınızda başka önerebileceğiniz NVMe SSD'ler var mı?

Teşekkür ederim.

Alınır ama daha iyileri alınır o fiyata.

Örnek İtopya indirimine giren:

CS3030, A2000, P5, SX8100

Alınır 1TB'lık modelini kullanmaktayım oldukça memnunum verilen değerlerin bir tık üstünde performans alıyorum %50 dolulukta ısınmayan bir M.2 tavsiye ederim.

İndirim ne zaman olur, beklemeli miyim? Bana birazcık acil lazım da.

Genelde oluyor İncehesap ve İtopya indirimlerini takip edin İncehesap'ta cuma geceleri özellikle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı