Crucial P2 vs WD 480GB SSD vs Kingston A400

yayo7

Hectopat
Daha fazla  

M.2 SSD tarafında en iyi marka araştırmalarıma göre Crucial P2 olarak gözüküyor. Ama ona da çok güvenemedim, Amazon'da bayağı kötü yorumlar gördüm.

Bu durumdan dolayı WD 480 GB ya da Kingston A400 düşünüyorum. Fikirlerinizi merak ettim. Ne yapmalıyım sizce? Aslında gerçekten M.2 kullanmak isterim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

M.2 istiyorsan önceliğin A2000 olsun.

SATA olarak bunları önerebilirim:

Önerdiğin şeyler çok makul teşekkürler. Fakat ben listeden sormuştum. Çünkü ancak bu listeden alabilirim. Seçim yok diyip ayriyeten kendim alabilirim ama buna maalesef iznim yok

Listeden hangisi en uygunu olur sizce?

Özel değil ise izin olmamasının nedenini sorabilir miyim? Hazır sistem ise farklı konu açıp öneri almanız daha iyi olur. Muhtemelen kötü bir sistemdir.

Özel değil ise izin olmamasının nedenini sorabilir miyim? Hazır sistem ise farklı konu açıp öneri almanız daha iyi olur. Muhtemelen kötü bir sistemdir.

Ailemi zor ikna ettim diyebilirim. Bir de SSD için ayriyeten uğraşmak istemiyorum.

Sistem bu:

Bu şekilde alınması daha iyi olur. Ve SSD'yi ailemden daha güvenilir bir siteden almak sorun olmamalı. Ailen sorun çıkartacaksa A400 ya da P2 alınabilir ama son çaren olsun. Aileni ikna etmeye çalış. Ayrıyetten elimdeki külüstür ile yazmak beni zorluyor. Bu yüzden geç cevap verebilirim.

Render performansına ihtiyacım var. Mühendislik öğrencisiyim ve çizim için kullanacağım.

Bu nedenle Pollux'a yönelmedim. Ek olarak galiba Kingston A400 diğerlerindense daha iyi bir seçim. Forumda baya okudum diğer entryleri.

Ayrı almayı değerlendireceğim. Teşekkürler

Ayrı olarak alamıyorsanız en iyisi Crucial P2. Kingston A400 de WD Green de alınacak modeller değiller.

Hocam emin misiniz? Crucial P2'yi ben de çok isterim. M.2 SSD olması çok büyük bir avantaj.

Ama forumdakilerin bazıları kötü demiş. Yanlış mı anladım acaba. Direkt şöyle sorayım, Crucial P2 mi almalıyım?

Ama forumdakilerin bazıları kötü demiş. Yanlış mı anladım acaba. Direkt şöyle sorayım, Crucial P2 mi almalıyım?
Seçeneklere bakıldığında en iyisi o. A400 ve WD Green berbat modeller. Ama mümkünse SSD seçmeden alıp başka bir yerden SSD almak çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…