Crucial P3 CT500P3SSD8 vs MLD M300

SmartFace

Hectopat
Daha fazla  
Selam,

Sanırım SATA SSD'm bozulmak üzere bu yüzden yeni bir SSD bakıyorum. Öyle çok yüksek değerlere ihtiyacım yok ve karşıma bu SSD'ler çıktı. Hangisini alabilirim? Ya da bu fiyat aralığında öneriniz var mı?

480GB ila 500GB arası bir SSD bakıyorum. Teşekkürler.

Buna bakılabilir.
Bütçe varsa bu daha iyi olur.

Windows kurmayacaksan mld alabilirsin. Kendimde kullanıyorum güzel SSD. Ancak Windows kuracaksan Kioxia öneririm.

Var, 2X Twin Turbo M.2 yuvası var. MSI MAG B550 Tomahawk anakartım.

İşletim sistemi de kuracaksan SSD'ye buna bak:
Sadece oyun falan depolayacaksan buna bak:

Windows'u da kuracağım. Şu an sistem formatlıyorum ve kurulum aşamasında bile görüntü gidiyor sisteme ulaşamıyorum. Umarım sorun SSD'den dolayıdır. Ekran kartından çıkarsa gerçekten çok kötü olur işlemcim R5 3600 :/ Kioxia yazanı alacağım büyük ihtimal. Sağolun.
Windows kurmayacaksan mld alabilirsin. Kendimde kullanıyorum güzel SSD. Ancak Windows kuracaksan Kioxia öneririm.
Teşekkürler.

Bir şey sormak istiyorum. Windowsu da kuracağım için okuma yazma hızı yüksek olan Crucial marka olanı almam daha iyi olmaz mı? Okuma yazma hızı daha yüksek sonuçta?

@messinicocugu @Phanzox

Son düzenleme:
Windows'u da kuracağım. Şu an sistem formatlıyorum ve kurulum aşamasında bile görüntü gidiyor sisteme ulaşamıyorum. Umarım sorun SSD'den dolayıdır. Ekran kartından çıkarsa gerçekten çok kötü olur işlemcim R5 3600 :/ Kioxia yazanı alacağım büyük ihtimal. Sağ olun.

Teşekkürler.

Bir şey sormak istiyorum. Windows'u da kuracağım için okuma yazma hızı yüksek olan Crucial marka olanı almam daha iyi olmaz mı? Okuma yazma hızı daha yüksek sonuçta?

@messinicocugu @Phanzox

Crucial'da dram yok hocam o yüzden pek uzun ömürlü olmaz Exceria da ise dram var.

Son düzenleme:
Crucial'da RAM yok hocam o yüzden pek uzun ömürlü olmaz Exceria da ise dram var.
Teşekkür ederim bu bilmediğim bir bilgiydi :)

@messinicocugu @Phanzox Trendyolda kampanya yakaladım ondan siparişi iptal ettim şu SSD'yi alsam daha iyi olur mu? Konuda bir arkadaş önermişti diye hatırlıyorum bu modeli

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bu bilmediğim bir bilgiydi :)

@messinicocugu @Phanzox Trendyol'da kampanya yakaladım ondan siparişi iptal ettim şu SSD'yi alsam daha iyi olur mu? Konuda bir arkadaş önermişti diye hatırlıyorum bu modeli

Bu modelde de dram yok o yüzden Kioxia alın bence.

Ya da az daha verirseniz Kioxia'nın G2 modelinin 1TB versiyonunu da alabilirsiniz:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı