crc20
Picopat
CDM gibi başka disk hız ölçüm programlarıyla da denediniz mi?Ürün gen4 plus modeli başlığı eksik belirtmisim..gen4 yuvaya takılı test sonuçları aşağıda yer alıyor..ürün Amazon germany mali bugün teslim..
Seq 5000 MB/s okuma 4200 MB/s yazmamı?
Yanından bile geçmiyor..
dfrguiCristal disk denemedim .amazonda yazan momentum cache sonrası hız yarı yarıya düştü..amazona yazan personel sözde momentum cache ile 7000 üstü sıralı okuma alıyormuşta ..amazonda değerleri ekleyip olumsuz yorum yaptım..bakalım yayınlıyormu göreceğizCDM gibi başka disk hız ölçüm programlarıyla da denediniz mi?
İşe yarar mı bilmem ama disk defragmentation deneyebilirsiniz:dfrgui
Olumsuz yorumla bitmez bu iş, iade talep edin.Cristal disk denemedim .amazonda yazan momentum cache sonrası hız yarı yarıya düştü..amazona yazan personel sözde momentum cache ile 7000 üstü sıralı okuma alıyormuşta ..amazonda değerleri ekleyip olumsuz yorum yaptım..bakalım yayınlıyormu göreceğiz
Yine de iki değer, SSD'nin fabrika hızına yakın. Sorun görünmüyor.Cdm farkli telden çalıyor,as ssd farklı telden..hangisi gerçek hangisi FAKE bellirsiz
As ssd ye göre fark %20 civarı düşük ...Yine de iki değer, SSD'nin fabrika hızına yakın. Sorun görünmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.