Crucial P3 Plus 3D SSD hangi anakartlar ile uyumlu?

Herhangi bir 2280 M.2 destekleyen anakarta takabilirsiniz fakat tam performans yani okuma ve yazma hızlarının belirtildiği gibi olmasını istiyorsanız PCI Express 4.0 desteği olan bir anakart kullanmalısınız. Anakart modelinizi yanlış yazmışsınız sanırım anakart modeli daha çok B550 veya A520 tarzı şeyler olur yazdığınız gibi olmaz. (Laptop harici eğer laptop ise model atınız.)

NVMe arabirimi kullanan, M key yapısında ve 2280 çerçeve destekleyen tüm M.2 yuvalara takılır. Çoğu bilgisayarın M.2 yuvası böyledir.

Yazdığın numara bir anakart modeli değil veya tanımlanamayan laptop anakartı gibi duruyor. Eğer laptop kullanıyorsan bize cihszın tam modelini söyle.

Bunu da alırsanız iş görür.

1733646504136.png

Bu mu anakartınız?

Ssd olarak bunu da tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yani
Yani anakartım omu bilmiyorum ama buna benziyor. Bilgisayarimdaki en son ssd ariza verdiginden açamiyorum kasadanda bakmaya çalıstım açıklamada verdiğim ismi buldum o degilse eğer nasil anakartimi ögrenebilcegimi söylermisiniz

Yani

Yani anakartım omu bilmiyorum ama buna benziyor. Bilgisayarimdaki en son ssd ariza verdiginden açamiyorum kasadanda bakmaya çalıstım açıklamada verdiğim ismi buldum o degilse eğer nasil anakartimi ögrenebilcegimi söylermisiniz
Bu tarz bir anakartta m2 slotu olmaz. Herhangi bir sata ssd alın. Veya işlemcini biliyorsan ona göre tahmin yürütebiliriz.

Bu tarz bir anakartta m2 slotu olmaz. Herhangi bir sata ssd alın. Veya işlemcini biliyorsan ona göre tahmin yürütebiliriz.
Kioxia 480gb Exceria 555mb-540mb-s Sata3 2.5" 3d Nand Ssd (LTC10Z480GG8) Harddisk Fiyatı, Yorumları - Trendyol / GM Game Master 512 Gb Ssd Sata3 550-500 Okuma-yazma Fiyatı, Yorumları - Trendyol şoyle 2 tane sata ssd buldum. Güzelmidir? Yada sizin bi öneriniz varmi 1200TL maksimum 512 ile 480 gb arası hızlı bir ssd?

İkisi arasından 1. daha iyidir pek bilgili değilim SSD konusunda fakat Kioxia iyi markadır şu an kullandığım M.2'de Kioxia marka memnunum. Fakat bilgili arkadaşlar daha iyi öneriler yapabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı