Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 SSD veya HDD modeli Crucial P3 Plus Anakart Prime B450M-K 1100 liraya alınır mı? Windows'u falan onun içine kurmayı düşünüyorum.
V Vigotres Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 26 12 Haziran 2023 #2 Alınır ben de P3 kullanıyorum 3k okuma yazma olan, crystal disk verileri değerinin üstünde çıkmıştı. Gayet güzel ssd tavsiye ederim.
Alınır ben de P3 kullanıyorum 3k okuma yazma olan, crystal disk verileri değerinin üstünde çıkmıştı. Gayet güzel ssd tavsiye ederim.
Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Vigotres dedi: Alınır ben de P3 kullanıyorum 3K okuma yazma olan, Crystal disk verileri değerinin üstünde çıkmıştı. Gayet güzel SSD tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yarattı mı sana?
Vigotres dedi: Alınır ben de P3 kullanıyorum 3K okuma yazma olan, Crystal disk verileri değerinin üstünde çıkmıştı. Gayet güzel SSD tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yarattı mı sana?
V Vigotres Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 26 12 Haziran 2023 #4 Ben de daha yeni aldım sayılır. Uzun kullanım konusunda net bişey diyemem
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 Kingston NV2 tavsiye ederim 3600 okuma 2500 yazma alıyorum. Bence daha fiyat performans.
Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 Bu arada SSD anakartımla uyumlu mu bilmiyorum. Anakartım: ASUS Prime B450M-K
Waybz Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 129 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #7 Capgras dedi: Bu arada SSD anakartımla uyumlu mu bilmiyorum. Anakartım: ASUS Prime B450M-K Genişletmek için tıkla... Windows'u ona kurma, daha düşük kapasiteli SSD varsa ona Windows kur, P3'e ise oyunları vesaire kur. Capgras dedi: Bu arada SSD anakartımla uyumlu mu bilmiyorum. Anakartım: ASUS Prime B450M-K Genişletmek için tıkla... Anakartın ile uyumlu. Capgras dedi: Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yarattı mı sana? Genişletmek için tıkla... Diğer kullanıcıların yorumlarına göre (1-2 yıl kadar kullananlar) gayet sağlam ve hızından ödün vermeyen uzun ömürlü bir ssd.
Capgras dedi: Bu arada SSD anakartımla uyumlu mu bilmiyorum. Anakartım: ASUS Prime B450M-K Genişletmek için tıkla... Windows'u ona kurma, daha düşük kapasiteli SSD varsa ona Windows kur, P3'e ise oyunları vesaire kur. Capgras dedi: Bu arada SSD anakartımla uyumlu mu bilmiyorum. Anakartım: ASUS Prime B450M-K Genişletmek için tıkla... Anakartın ile uyumlu. Capgras dedi: Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yarattı mı sana? Genişletmek için tıkla... Diğer kullanıcıların yorumlarına göre (1-2 yıl kadar kullananlar) gayet sağlam ve hızından ödün vermeyen uzun ömürlü bir ssd.