Crucial P3 Plus Gen 4 SSD Gen 3 destekli anakart ile uyumlu çalışır mı?

Bütçe
1100

BayKurnaz42

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Crucial P3 Plus 1tb
Anakart
Biostar B450MH
Birkaç gün önce Crucial P3 Plus 1TB M.2 SSD sipariş etmiştim. Daha gelmedi, özelliklerine ve incelemelerine baktığımda DRAM'sız olduğu ve gen 4 desteklediği yazıyor ama benim anakartım gen 3 destekliyor. Sizce çok sorun oluşturur mu, iade etmeli miyim ve çok fazla performans kaybı yaşar mıyım?

Ayrıca şu an kullandığım Netac 256 GB SATA SSD iade etmezsem Windows'u M.2 SSD'ye kursam daha iyi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
PCI-e 3.0 sisteminiz varsa 970 EVO Plus'a yönelin. P3 Plus'da DRAM yok.

Ortalama ömrü 10 yıl diye duymuştum normal SSD'lerin DRAM'sız SSD kaç yıl düşer sizce şua ürünü satın aldım daha gelmedi iade etmeli miyim, çok mu düşük performans verir?

Çünkü P3 Plus'ı 1100 TL'ye almıştım Amazon'dan.

Ortalama ömrü 10 yıl diye duymuştum normal SSD'lerin DRAM'sız SSD kaç yıl düşer sizce şua ürünü satın aldım daha gelmedi iade etmeli miyim, çok mu düşük performans verir?

Çünkü P3 Plus'ı 1100 TL'ye almıştım Amazon'dan.
Fiyatı iyimiş ama Windows kuracaksanız DRAM’siz SSD’leri önermiyorum. Çünkü önbelleği RAM’den çalıyor ve o da bitince hızı kademeli olarak diplere iniyor.

Peki iade etmesem sistemi 256 GB'lık SSD'ye mi yoksa M.2 SSD'ye mi kurmalıyım?

Hangisinden daha iyi performans alırım?
Fiyatı iyimiş ama Windows kuracaksanız DRAM’siz SSD’leri önermiyorum. Çünkü önbelleği RAM’den çalıyor ve o da bitince hızı kademeli olarak diplere iniyor.
Gen 3 hızında çalışacaktır.

Hocam bende iade et. Windows kuracaksak DRAM'siz SSD'lere bakma.
PCIe 3.0 sisteminiz varsa 970 Evo Plus'a yönelin. P3 Plus'da DRAM yok.

Arkadaşlar o kadar fazla bir fark olmayacaksa kullanmayı düşünüyorum sizce bir sorun çıkar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı