Crucial P5 1 TB NVMe SSD düşük hız

Avallach

Kilopat
Arkadaşlar M.2 SSD çok düşük hız veriyor, normal hızı 3400/3000 civarı olması gerekti önceden böyleydi şimdi oldukuça düşük hızlarda, resimde de gördüğünüz gibi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    103,1 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Test sırasında arkada bir program açık mıydı? Ek olarak P5 yazılımını kurup Drive Details ve SMART sekmelerinden SS atar mısın?

attım buyur kardeşim

Dosya Ekleri

• Adsızdd.png
    136,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Adsızdetails.png
    116,5 KB · Görüntüleme: 47
Crystal Disk Mark testini tekrarlar mısın? Arkada hiçbir programın açık olmadığından emin ol. Test sırasında Crucial yazılımındaki sıcaklık değerini de takip et. Gördüğün en yüksek sıcaklığı belirt.

2 sebep var gibi duruyor. Ya disk ısındığı için aşırı throttlea uğruyor ya da çok yoğun bir şekilde kullandığın için diskin önbelleği doldu.

sıcaklık 57 lerdeydi test öncesi sonra biraz temizlik yaptım dikste düştü şuan 45 lerde bi tekrar test edeyim

kardeşim şuan değerler normale döndü gibi gibi 57 derecelerde sıçaklık düşümüyodu biraz temizlik yaptım sıcaklık düşünce şuan böyle değerler dediğin gibi scıaklıktan dolayı olmuş olabilir

Dosya Ekleri

• değer.png
    86,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Soğutucunun etkisi olur. Önderdiğim bir model yok ancak sistem bilgilerinizi yazarak yeni konu açarsanız iyi öneriler alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…