Merhabalar herkese. Crucial P5 Plus 1 TB modelini almayı düşünüyorum. Laptopta kullanacağım. Amazon Almanya versiyonunda 2000 tl. P5 modeli dayanıklılık sonuçları gayet iyiydi bence. Sizce bu model de iyi midir ? Varsa başka önerileriniz bekliyorum. (Bu arada laptopda 2 adet m2 slotu bulunmakta. Biri PCI 3 diğeri PCI 4. Üzerinde PCI 4 destekli 512 GB Samsung mzvl2512hcjq-00b00 model bir ssd bulunmakta. P5 Plus alırsam sizce hangisini PCI 4 hangisini PCI 3 slotuna takmalıyım ?)
Ürünün okuma yazma hızları hakkında bilgi göremedim ama P5 Plus sanki biraz daha yakın bana. Bu arada yazdığımı tam anlamadınız sanırım. Laptopta 2 adet M2 slot var. Biri gen3 diğeri gen4. Şuan gen4'de bir adet ssd var zaten. Yeni aldığımı direkt gen3'e mi taksam acaba yoksa eskiyi gen3'e takıp yeniyi gen4'e mi taksam ?
Ürünün okuma yazma hızları hakkında bilgi göremedim ama P5 Plus sanki biraz daha yakın bana. Bu arada yazdığımı tam anlamadınız sanırım. Laptopta 2 adet M2 slot var. Biri gen3 diğeri gen4. Şuan gen4'de bir adet ssd var zaten. Yeni aldığımı direkt gen3'e mi taksam acaba yoksa eskiyi gen3'e takıp yeniyi gen4'e mi taksam ?
Teşekkürler bilgi için. Araya bir seçenek daha eklendi
GÜNCELLEME
Arkadaşlar Amazon Germany'de Samsung 980 Pro da satılıyor. O da 2300 tl. Sizce 2080 lira verip P5 Plus mı alayım yoksa 2300 lira verip 980 Pro mu ?